Deutschland

Beste winstgevende producten in e-commerce (hoog rendement) 2024

Als we een bloeiend e-commerceproject analyseren, wordt het duidelijk dat goede marketing verantwoordelijk is voor de helft van dat succes. Het kiezen van het juiste product blijft echter de helft die het meeste belang heeft. Het is een noodzakelijke vaardigheid voor het succes van uw activiteit. Je zult het niet door toeval verkrijgen, maar door veel producten uit te proberen en inzicht te krijgen… De eisen van de markt zullen dat tintje krijgen bij het kiezen van winnende producten op het eerste gezicht, en dit is precies wat we in de volgende regels zullen beschrijven.

De beste producten voor e-commerce

Geef altijd de voorkeur aan hoge kwaliteit, ook al is het een beetje, beter dan veel slechte kwaliteit.

Houd er rekening mee dat het kiezen van winstgevende producten een continu proces is en dat we dit niet kunnen beperken tot één product of specifieke categorie. Blijf altijd op de hoogte van opkomende veranderingen in de markt, en zo bereik je groei op de lange termijn.

1- Verkoop van gebruikte artikelen en zeldzame stukken

Creëer een online winkel voor alle soorten producten.
De online winkel die zich richt op verschillende soorten producten heet General Niche.

Een van de uitzonderlijk winstgevende vakgebieden is de specialisatie in de verkoop van eerder gebruikte artikelen, zoals kleding, fietsen, bureaus, meubelstukken… omdat ze tegen lage prijzen worden gekocht omdat de enige zorg van de eigenaren is hoe ze ermee weg moeten komen. , terwijl ze wat aandacht en herconfiguratie vereisen en met het maken van onderscheidende foto’s, zal het een bijzondere aantrekkingskracht hebben.

Read:Vermisster Angler vor Rügen ist tot | NDR.de – Nachrichten

Het opwindende aan dit vakgebied is dat je veel mogelijkheden hebt om unieke stukken te bemachtigen die een zeer grote waarde hebben. Zorg er gewoon voor dat ze in goede staat zijn en neem een ​​kijkje in de beroemdste winkels die gespecialiseerd zijn in de verkoop van antieke voorwerpen om hun ware waarde te kennen. waarde. Het is echt een zeer winstgevende markt, en je zult zelfs mensen vinden wiens specialiteit het opgraven van deze verloren stukken is, maar het vereist passie en kennis van dit soort dingen om het origineel van de imitatie te onderscheiden.

De beste plaats om deze unieke stukken te verkopen is de beroemde veilingsite Ebay. We raden ook aan een winkel op Etsy te openen, wat wordt beschouwd als de favoriete plek voor verzamelaars van antieke stukken die hun prijs waarderen. Wat reguliere gebruikte artikelen betreft, hoeft u alleen maar een Facebook-account te openen en op het Market Plus-platform te verkopen.

2- Uitmuntendheid in de verkoop van parfums

parfum online verkopen

Een van de voorwaarden waaraan een winnend product moet voldoen, is dat het een probleem voor de consument oplost, en dat is precies wat we als volgt gaan doen:

Read:Umfrage Abgeordnetenhaus: CDU in Berlin stabil auf Platz eins – SPD und AfD gleich stark

Natuurlijk zal ik je er niet aan herinneren dat de parfummarkt als winstgevend en zeer gewild wordt beschouwd, omdat deze wordt geclassificeerd als een van de populairste producten voor persoonlijke verzorging ter wereld. Maar het probleem blijft voor de klant bestaan, namelijk verwarring bij het kiezen van het juiste parfum uit een zeer grote groep verschillende geuren, vooral omdat de fles vrij groot en erg duur is, en als dit in strijd is met de verwachtingen van de klant, zal dit erg zijn. pijnlijk voor hem.

Hier komt jouw rol bij het oplossen van dit probleem, terwijl je die originele parfums in heel kleine flesjes van 10 ml verdeelt en ze promoot. Als hij de geur lekker vindt, zal hij zeker het grote flesje van je kopen, en je kunt meer dan één klein flesje promoten. -formaat parfum.

Door deze oplossing te bieden, creëert u niet alleen een sterk merk met een onderscheidend idee, maar wint u ook het vertrouwen van uw klanten en lost u een probleem voor hen op. Zij zullen dit initiatief van uw kant waarderen en loyale klanten worden die uw vertrouwen vertrouwen. aanbevelingen.

3- Dagelijkse accessoires

Een niche in e-commerce kiezen.
Door u op één gebied te richten en dit onder de knie te krijgen, kunt u zich geleidelijk uitbreiden, wat de logische regel is voor het succes van online winkels.

Als je van elegantie houdt, is een online winkel die gespecialiseerd is in dagelijkse accessoires misschien een veelbelovend project. Probeer u eerst te concentreren op populaire artikelen zoals brillen en horloges waar veel vraag naar is in uw doelmarkt.

Read:Imame rufen zum Frieden auf: Antisemitische Straftaten in Deutschland nehmen stark zu

Wat betreft marketing: in plaats van je te concentreren op het volgen van traditionele methoden: “Dit horloge is elegant”, probeer je het van de andere kant te richten, namelijk dat het belangrijk is voor de gezondheid van je ogen en je comfortabeler en duidelijker zicht geeft, op voorwaarde dat je eerlijk en duidelijk bent. originele onderdelen leveren.

4- Kinderspellen

Lego-auto

Het is niet nodig dat ik u elke keer herhaal dat er op de markt veel vraag is naar dit vakgebied, aangezien de gids die u in handen heeft oorspronkelijk alleen betrekking heeft op populaire, winstgevende velden.

Maar de productie of promotie van kinderspeelgoed wordt gekenmerkt door het behalen van hoge winstmarges. Het is mogelijk om een ​​professionele online winkel te creëren die alleen gespecialiseerd is in kinderspeelgoed, en deze in categorieën te verdelen op basis van leeftijd, zoals een groep kinderen van 2 tot 4 jaar, van 5 tot 7 jaar, enzovoort.

Deze winkel bevat alle soorten speelgoed, inclusief auto’s, waterspeelgoed, fietsen, Lego-speelgoed, enz. Zelfs als u niet alle categorieën kunt behandelen, kan deze winkel worden gebruikt om te profiteren van affiliate marketing door de beste producten aan te bevelen aan uw klanten U kunt bijvoorbeeld een fiets op uw site promoten via een aangepaste partnerlink die u van het verantwoordelijke platform krijgt, en dit is een van de populairste manieren om van Amazon te profiteren.

5- Kinderkleding

kinder artikelen

Omdat het klein is, is het altijd charmant voor het oog en mooi, en deze markt staat bekend om zijn actieve beweging. Hier zijn ouders voortdurend op zoek naar de beste mode voor hun kinderen, vooral met de nadering van sommige gelegenheden, waarbij uw verkopen zal in die periode dramatisch verdubbelen.

Dit project heeft ook als voorwaarde dat het ‘een probleem oplost’. In veel gevallen zul je merken dat sommige ouders het erg druk hebben vanwege de verplichtingen in het leven, en als je ze target met een reclamecampagne die hen dat product aan hun deur aanbiedt, zul je een zeer goede dienst bewijzen. Daarvoor moet uw winkel deze kleding snel kunnen doorzoeken en tentoonstellen op een mooie manier die alle beschikbare kleuren en maten omvat, en belang moeten hechten aan klantenservice door middel van snelle verzending met de mogelijkheid om de maat te wijzigen.

6- Een winkel gewijd aan geschenken

online winkelen

Nog een slim idee, het lost het grootste probleem op waarmee mensen worden geconfronteerd als het gaat om het kiezen van het juiste cadeau voor de persoon die hen dierbaar is, en tegelijkertijd is het een winstgevende kans waarin kan worden geïnvesteerd.

Maar eerst moet u deze markt goed bestuderen en uw keuzes creatief en succesvol maken.Beperk u niet tot één product, maar stel meer dan één optie voor om de klant de vrijheid te geven het passende geschenk te kiezen.

Het hoeven geen dure cadeaus te zijn, misschien symbolische items, of een creatief idee dat je aan het ontwikkelen bent. Concentreer u gewoon op marketing, maak levendige foto’s, schrijf een overtuigende beschrijving en toon meer dan één categorie waarin u zich op de meerderheid richt, zoals cadeaus voor 9-jarigen, afstudeercadeaus voor het baccalaureaat, cadeaus voor baby’s, enz.

Concentreer u erop de gebruiker een professionele ervaring te bieden met eersteklas aanbevelingen totdat u hun vertrouwen wint. Reageer, als de tijd het toelaat, op hun opmerkingen en berichten om het perfecte cadeau te vinden.

7- Sportbenodigdheden

Sportwinkel onder rembours.
De beste sportwinkels die werken onder rembours.

De sportsector is enorm groot en evolueert voortdurend. Je kunt je specialiseren in de verkoop van grote uitrusting, kleine uitrusting, lichte kleding, hardloopschoenen, accessoires, en de lijst gaat maar door.

Met het gemak van e-commerce kunt u een schare fans bereiken op basis van wat u specifiek wilt. U richt zich bijvoorbeeld op atleten uit verschillende categorieën, zoals degenen met een hoge conditie, degenen die aan wandelen en fietsen doen, of zelfs zwaarlijvige mensen die plan om af te vallen.

8- Keukengereedschap

keukenspullen

Als online marketeer maakt het niet uit of je een kookliefhebber bent, maar het blijft wel een van de gebieden waarop je de heerlijke smaak van winst moet proeven. Deze markt wordt als bloeiend beschouwd, en degenen die van dit vakgebied houden, zijn altijd op zoek naar nieuwe gereedschappen die het snijden, inpakken, koken, enz. zullen vergemakkelijken.

Je kunt je specialiseren in één niche of je richten op alle keukenapparatuur en benodigdheden zoals keukengerei, messen, mixers en alles wat een kookliefhebber nodig heeft op zijn favoriete plek die moeilijk voor hem te verlaten is, dus wij en onze winkel die gespecialiseerd is in datgene waar hij van houdt, zullen dat doen. krijg er toegang toe via zijn smartphone en bied hem een ​​groot aantal tools aan die tot zijn dienst staan.

Zoals u weet zijn de meeste elementen op dit gebied praktisch, dus het is het beste als u korte video’s opneemt en deze op uw pagina deelt. Het maakt niet uit of ze professioneel zijn, gebruik gewoon uw mobiele telefoon en neem video’s van 30 seconden op die de scherpte van dat mes laat zien, de kracht van de blendermotor, enzovoort.

9- Decoratie en meubilair

Website van Amazon Saoedi-Arabië.
Amazon bestormde de Saoedische markt om Souq.com te compenseren.

Wie van ons probeert niet de omgeving te verbeteren, en vanaf dit platform kan ik u verzekeren dat er veel vraag is naar het gebied van decoratie en zich voortdurend ontwikkelt. Afhankelijk van een snelle online winkel kunt u een complete collectie meubelstukken, kantoren, slaapkamers en woonkamers coördineren, in verschillende kleuren en designs die aan alle smaken van uw volgers voldoen.

Een gebied als dit hangt vooral af van de manier waarop je het product bekijkt, dus optimaliseer de hoek waarin je de foto maakt met de juiste verlichting. Door effectieve marketingstrategieën te volgen, zal uw bedrijf beetje bij beetje floreren.

Producten die wij niet te koop aanbevelen

Het is waarschijnlijker dat nieuwe advertentieaccounts worden gesloten dan oude
Het is altijd waarschijnlijker dat nieuwe accounts worden gesloten, dus ga er uiterst voorzichtig mee om.

Hoewel de producten die mogen worden verkocht het grootste aandeel vormen, merken we in veel gevallen dat beginners in een bepaalde categorie vallen die verboden is of waarvoor een goedgekeurde licentie vereist is om deze te promoten. Wat de kenmerken ook zijn, wij raden u aan dit te vermijden, en wij vermelden Sommigen van hen:

 1. bedenken: Ik noem hier specifiek materialen die een directe relatie hebben met de huid. U bent geen expert op dit gebied, dus het vermijden ervan is in uw belang.
 2. farmaceutisch: Advertentieplatforms zijn erg streng op dit aspect, en zelfs als uw klant een recept heeft, hebben de meeste daarvan een wettelijke vergunning nodig en moeten ze voldoen aan de toepasselijke normen, waardoor het promoten ervan op internet door een incompetent persoon als een overtreding van de wet wordt beschouwd.
 3. Aangepaste producten: Als u een vakman bent en al uw producten in aangepaste maten zijn, kunt u er het beste voor zorgen dat de klant geïnteresseerd is in de aankoop, of u het nu met hem eens bent of dat hij u een aanbetaling doet. Er zijn veel gevallen waarin de klant dat doet zijn bestelling niet gaat ontvangen, en dus verliest u de prijs van het artikel, de moeite en de tijd, naast de bezorgkosten.
 4. Breekbare en bederfelijke producten: Onder hen noemen we vers voedsel, artikelen gemaakt van breekbaar glas en elk ander product dat uiterste zorg vereist bij de bezorging. We adviseren u om er, althans in het begin, vanaf te blijven.
 5. Luxe artikelen: Misschien heeft het niveau van overdreven vertrouwen in een virtuele omgeving nog niet het niveau bereikt, en vanuit dit standpunt raad ik u aan om niet te wagen aan het vervoeren van uw waardevolle goederen, zoals dure horloges of geavanceerde technologieën, in een regulier bezorgbedrijf, omdat u dan ze kosten je veel, en zelfs rederijen zijn soms niet verplicht je te compenseren.Dat enorme bedrag (dit hangt af van het ondertekende contract).
 6. Gevaarlijke stoffen: Zoals reactieve, ontvlambare of zelfs giftige chemicaliën.

Het vakgebied waarin u uw geld gaat beleggen is belangrijk om winstgevend te zijn en tegelijkertijd rekening te houden met de algemeen geldende voorwaarden. Dit alles valt binnen het mechanisme van het bestuderen van de markt en het zich verdiepen in de verschillende wettelijke vereisten, en altijd houd rekening met de bezorgers Kan het product honderden kilometers afleggen zonder beschadigd te raken?

Tips voor het kiezen van de beste e-commerceproducten

Zet uw ideeën om in winnende investeringen

Ondanks de ideeën die we eerder met u deelden over de beste producten voor e-commerce, moet deze vaardigheid worden ontwikkeld, en hier zijn enkele technieken die u zullen helpen winstgevende producten te grijpen.

 • Bestudeer de markt goed en kijk wat uw concurrenten promoten. Dit geeft u een idee van de populaire materialen op dat moment.
 • Internetmarketing en e-commerce zijn twee complementaire vakgebieden, en je kunt op gevorderd niveau geen succes behalen als je een van beide verwaarloost.
 • Kijk eens uitgebreid naar de Facebook-advertentiebibliotheek, een uitgebreide bibliotheek met de meeste advertenties die op het platform zijn gepubliceerd. Selecteer ‘Nu in realtime actief’ om te zien welke producten op dit moment worden gepromoot.
 • Probeer veel producten. Alleen ervaring kan u dat idee geven bij het evalueren van de kracht van dat product en of het populair zal zijn op de markt.
 • Lanceer meer dan één advertentie voor hetzelfde product om te zien hoe levensvatbaar het is op de markt. Dit staat bekend als A/B-testen.
 • Ontvang als eerste nieuwe producten om uw concurrenten voor te blijven. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, waarvan de bekendste het volgen van de trend die zich op het moment voordoet en daarmee samenvalt, zoals het Twitter-platform of het vertrouwen op de Google Trends-tool.
 • Gebruik professionele tools om de markt te analyseren, aangezien deze zeer nuttig zijn bij het professioneel leren van e-commerce.
 • Evalueer altijd de winstmarge, exclusief de verschillende kosten van verzending, verpakking, enz., en door u te richten op producten met een goede winstmarge, krijgt u continuïteit en groei in de markt.
 • Door onderscheid te maken tussen de verschillende soorten e-commerce kunt u uw inspanningen op de juiste plaats richten en zullen de resultaten effectief zijn in vergelijking met degenen die willekeurig beginnen.
 • U kunt vertrouwen op dezelfde aanpak die wordt gevolgd door de grootste internationale winkels, aangevoerd door Amazon, in de manier waarop zij categorieën verdelen. Hier zullen uw ideeën in ieder geval worden geïnspireerd door professionele ontwerpen die al eerder zijn uitgeprobeerd.
 • Vertrouw op een van de beste e-commerceplatforms die een grotere professionaliteit bieden bij het beheren van uw voorraad, gemakkelijke aanpassing en een hoge snelheid bij het browsen.
 • Probeer gebruik te maken van de meeste e-commercediensten die voor u beschikbaar zijn, zodat uw werk professioneel is en u uzelf veel bespaart.
winkelpromoties en advertenties

Als samenvatting van wat we eerder hebben besproken: het zoeken naar de best winstgevende producten in de e-commerce vereist inzicht in de markt en de praktijk, afgewisseld met het proberen van veel verschillende producten, beetje bij beetje, totdat u de ervaring opdoet die u zal wapenen om geavanceerde niveaus te bereiken. op de lange termijn.

Wat belangrijker is dan het behalen van succes, is het behouden ervan, aangezien u op de hoogte moet zijn van nieuwe ontwikkelingen op de markt, nieuwe strategieën moet implementeren en op meer dan één marketingkanaal moet vertrouwen om de verschillen daartussen te evalueren. De moeite die u zult doen zal onvermijdelijk een impact hebben om uw e-commerceproject naar nieuwe hoogten en uitdagingen te tillen.

Previous post
De 10 beste formaten en formaten van Google Essens-advertenties om de winst van uw site te vergroten 2024
Next post
De populairste e-commercediensten 2024 2024