Deutschland

De 10 beste formaten en formaten van Google Essens-advertenties om de winst van uw site te vergroten 2024

Niemand ontkent dat Google AdSense een van de sterkste opties is waar website-eigenaren vaak voor kiezen. Ja, ik weet heel goed dat zijn concurrenten je hogere winsten geven, maar onder strikte voorwaarden. Er zijn mensen die je dwingen je te concentreren op een specifiek land of je te specialiseren in een specifiek vakgebied, en dit is precies wat het Google-platform onderscheidt, omdat het wordt beschouwd als de meest uitgebreide en geïntegreerde.

Vaak is het gebrek aan winst het gevolg van verkeerde praktijken van onze kant of het onvermogen om die advertenties op de meest geschikte plaats te plaatsen, en dit is precies het aspect waar we ons in de volgende regels op zullen concentreren, waar ik de tien punten met u zal delen. beste formaten en formaten van AdSense-advertenties, zodat u uw advertentieruimte optimaal kunt benutten.

De opties die voor u beschikbaar zijn

Het kiezen van de SEO-tool die bij u past, is erg belangrijk in uw website-optimalisatietraject. afb

Google AdSense biedt u twee opties om te bepalen waar advertenties worden weergegeven. Probeer handmatig veel banners en op verschillende posities, of wijs het platform toe om deze taak op zijn eigen manier uit te voeren, wat bekend staat als de automatische optie, waarbij het platform meer dan één banner probeert. advertentie van verschillende afmetingen op verschillende ruimtes, afhankelijk van zijn intelligentie. De prothese zal beslissen wat het beste voor u is.

Read:Landkreistag fordert Arbeitspflicht für Flüchtlinge

Welke van de twee opties is beter?

De belangrijkste pagina's van de website.
Elke website moet belangrijke pagina’s hebben om compleet en professioneel te zijn.

Als je lange tijd aan marketing doet, zul je een gewoonte aanleren die experimenteren heet. Ik raad je ten zeerste aan om deze over te nemen. Je probeert beide opties uit en geeft ze voldoende tijd om resultaten te bereiken. Begin met de automatische optie en laat deze een maand staan. en kijk welke banners goede resultaten opleveren. Het is hetzelfde als wat je zou proberen met de handmatige advertentieopties en deze op meer dan één plek plaatsen, en het resultaat niet beoordelen op een dag of een week, maar het misschien 10 tot 15 dagen met rust laten om nog een nieuwe te proberen advertentie, en vergelijk dus de resultaten en ga voor de optie die betere cijfers registreert.

Houd er rekening mee dat zelfs voor de automatische optie enkele instellingen moeten worden aangepast om de resultaten effectief te laten zijn. Ook met de automatische optie zul je veel problemen tegenkomen, omdat Google de leeservaring bederft door willekeurig advertenties in de inhoud te proppen. Helaas is het niet mogelijk om de volgorde ervan te controleren of een maximum aantal in te stellen.

Read:Antisemitismus-Beauftragter Klein warnt: Juden-Hetze schon im Kindergarten | Politik

De 10 best presterende Google AdSense-advertentieformaten

Kies geschikte plaatsen op de site om hogere advertentiewinsten te behalen.
Alleen al het uitproberen van veel plaatsingen is voldoende om te weten welke advertentieruimte het beste is voor uw site.

⚠️ Belangrijke mededeling!

Tijdens ons bezoek aan veel Arabische websites die specifiek afhankelijk zijn van het Google AdSense-systeem, hebben we gemerkt dat er veel advertenties zijn die propaganda promoten die in tegenspraak is met onze overtuiging. Dit gebeurt zonder uw medeweten. De eerste actie die we aanbevelen is het uitschakelen van advertenties die zowel religies als gokken promoten. Dit is mogelijk niet voldoende. Wanneer u een ongepaste advertentie tegenkomt, blokkeer dan handmatig de link ervan op het platform.

1- Lang rechthoekig LED-bord (728 x 90)

spandoek 728x90 1

De traditionele banner, die u meer dan een paar keer op uw bureaublad zult zien, heeft zijn favoriete plek bovenaan de site, en het leuke is dat er veel stijlen voor nodig zijn, soms in de vorm van een afbeelding met aantrekkelijke kleuren en soms met een mix van teksten en links. Als het om grote schermen gaat, maak deze banner dan tot een van de hoofdformaten, want deze geeft echt hoge resultaten.

Read:Maschine aus Iran: Flugverkehr am Airport Hamburg wieder aufgenommen

2- De halfvierkante rechthoek (300 x 250)

spandoek 300x250 1

In feite ziet het eruit als een vierkant, maar sommige pixels zijn dat niet. Als we in termen van cijfers spreken, zijn de maten bepaald op basis van ervaringen en resultaten, en het is voldoende dat de beste klikfrequentie (CTR) voor de meeste sites de zijne was.

Deze halfvierkante banner onderscheidt zich door zijn effectiviteit, en dit is te danken aan zijn grote veelzijdigheid bij het weergeven van advertenties, uiteraard zonder de hoge helderheid te vergeten, waardoor u hem op verschillende plaatsen kunt gebruiken, bijvoorbeeld in het midden of begin van het artikel, onderaan of op de bar als het om brede schermen gaat.

Het mooie aan dit ontwerp is dat het niet als hinderlijk voor de lezer wordt beschouwd en zijn aandacht niet zal afleiden, maar dat hij het soms als onderdeel van de inhoud zal beschouwen en er interactie mee zal hebben vanwege de balans die visie en gebruikerservaring combineert.

3- Brede rechthoek (336 x 280)

banner 336x280 1

De bredere versie van de vorige banner, die onderscheidend is doordat hij de inhoud iets groter kan weergeven, maar de mogelijkheden ervan zijn beperkt, omdat hij niet geschikt is voor mobiele apparaten en ook niet compatibel is met de zijbalk. Probeer hem dus niet in een andere ruimte te plaatsen, anders geeft het een slechte gebruikerservaring.

Maar als je het op de juiste plaats gebruikt, met name tussen alinea’s of aan het einde van de inhoud, zal het goed presteren vanwege de grote ruimte en de mogelijkheid om zowel tekstuele als visuele inhoud weer te geven.

4- De lange rechthoek (300 x 600)

spandoek 300x600 1

Deze wolkenkrabber hoort alleen bij grote schermen en geen enkele site kan dit overdreven formaat gemakkelijk bevatten. Het wordt beschouwd als de voorkeursoptie voor bedrijven die de bekendheid van hun merk willen vergroten, omdat het voor hen het belangrijkst is dat hun advertentie breed wordt gezien, en er is natuurlijk niets beter dan een grote, brede banner.

5- Lange, magere rechthoek (160 x 600)

spandoek 160x600 1

De slanke versie van het vorige ontwerp, die als praktischer wordt beschouwd vanwege het kleine schermformaat dat niet de helft van het scherm in beslag neemt, kan ook afbeeldingen en teksten weergeven, wat hem opvallend maakt en tegelijkertijd de weergave behoudt de lengte ervan, waardoor adverteerders hun marketingboodschappen op de pagina kunnen weergeven.

6- Verticale banner (300 x 1050)

banner 300x1050 1

Tussen het dunne en dikke ontwerp vinden we dat deze verticale banner u voldoende ruimte biedt om marketingboodschappen duidelijk weer te geven zonder de esthetische vorm van de advertentie op te offeren. Zoals u weet, geldt dat hoe duidelijker de advertentie wordt weergegeven, des te meer klikken erop worden geklikt. Dit zou een ideale optie zijn als u er een plaats voor zou vinden in de zijbalk.

7- Brede mobiele banner (320 x 100)

spandoek 320x100 1

Deze formaten presteren goed, maar alleen op kleine schermen, omdat adverteerders hun reclameboodschappen duidelijk op mobiele telefoons kunnen weergeven. De voorkeursplaats is direct onder de kop van de pagina en zal een alternatief zijn voor grote rechthoekige advertenties als ze de bezoekers van uw site enigszins irriteren.

8- Diagonale rechthoek voor mobiel (320 x 50)

spandoek 320x50 1

Dezelfde vorm als het vorige ontwerp, maar half zo hoog. Het wordt vaak aan de boven- of onderkant van het telefoonscherm geïnstalleerd vanwege het kleine formaat dat de gebruikerservaring niet beïnvloedt, terwijl het de aandacht trekt omdat het met je meeloopt op en neer over de pagina.

9- Brede diagonale rechthoek (790 x 250)

spandoek 790x250 1

Een andere vorm die merkeigenaren vaak gebruiken is om het algemeen bekend te maken. Dit komt door de enorme ruimte waarin ze hun marketingboodschap vrijuit kunnen uiten. Als blogger geldt uiteraard: hoe groter de advertentieruimte op uw pagina, hoe groter de kans dat u meer klikken krijgen.

10- Vierkant (250 x 250)

spandoek 250x250 1

Het laatste ontwerp dat we u in onze lijst aanbevelen, is de vierkante banner. Hoewel de kosten enigszins laag zijn, blijft het een alternatieve optie die in speciale gevallen kan worden gebruikt. Het paginaformaat kan u bijvoorbeeld kleinere formaten opleggen, maar bij het schaadt in ieder geval de gebruikerservaring niet in vergelijking met grotere vormen.

Verkeerde praktijken om te vermijden

Startpagina van de site
De homepagina is de portal naar de website, probeer de belangrijkste zaken waar jij in uitblinkt onder de aandacht te brengen.

Soms leiden sommige verkeerde praktijken die we uit onwetendheid doen ertoe dat ons account permanent wordt gesloten bij het platform. Hieronder staan ​​enkele verkeerde praktijken waarvan u op de hoogte moet zijn om te voorkomen dat u in het verboden gebied terechtkomt:

 1. Uniforme advertenties: Een advertentie die goed presteert op mobiele apparaten, presteert mogelijk slecht op grote schermen en omgekeerd. Beoordeel de slechte kwaliteit van dit formaat dus niet door het op de verkeerde plaats tentoon te stellen, want iedere positie heeft zijn eigen verdienste.
 2. Opzettelijke klikken: Probeer niet slim te zijn met het bedrijf en op de advertenties van uw site te klikken, anders wordt u verbannen. Dezelfde frauduleuze praktijken waarvan we adviseren om weg te blijven, waarbij site-eigenaren groepen creëren die klikken met elkaar uitwisselen, of vertrouwen op programma’s om klikken te genereren, enz.. Dit kan gemakkelijk worden opgespoord door de aanwezigheid van een onlogische CTR-ratio.
 3. Verboden inhoud: Er zijn enkele gevoelige onderwerpen die het AdSense-platform ervan weerhouden advertenties erop te publiceren, zoals praten over illegale onderwerpen of het publiceren van gewelddadige inhoud. Elke overtreding kan leiden tot de opschorting van uw account. Het is belangrijk dat u op de hoogte bent van alle van hen.
 4. Klik-inductie: Raad uw bezoekers niet aan om op advertenties te klikken en zorg ervoor dat de advertentie niet opzettelijk wordt weergegeven als onderdeel van de inhoud, zodat de gebruiker zich goed kan onderscheiden en vrijwillig en niet op misleidende wijze op de advertentie kan klikken.
 5. Knoei niet met de advertentiecode: Dit is een verboden praktijk en u mag niemand volgen die dit voor u toestaat.
 6. Groot aantal advertenties: Hoewel Google deze optie zelf doet als je voor automatische advertenties kiest, raden we je aan dit te vermijden als je ervoor kiest om ze handmatig te plaatsen, omdat te veel advertenties de pagina inconsistent maken en langzaam laden.

Tips om er het beste van te maken

Professionele marketingtools
Door te investeren in professionele tools kun je een stap verder gaan in je marketing.

Hier volgen enkele tips waarmee u de prestaties van uw Google AdSense-advertenties kunt verbeteren:

 • Probeer veel: Probeer de plaatsing van advertenties te veranderen en beperk jezelf niet tot één formule, ook al is deze de meest succesvolle. Als deze methode u niet helpt uw ​​winstmarge te vergroten, geeft deze u in ieder geval een duidelijk beeld van het type banners dat het minst winstgevend is.
 • Responsieve banners: Er is een soort advertentie die de grootte automatisch aanpast op basis van de grootte van het scherm of de veranderende positie waarop de gebruiker vertrouwt tijdens het browsen (het scherm omdraaien), en het type dat zich soepel aan deze verandering aanpast is uiteraard altijd de beste .
 • Vertrouw op alle formules: Advertenties zijn onderverdeeld in tekst- en afbeeldingsformaten. Probeer beide formaten zodat ze worden weergegeven voor wat interessant is voor de gebruiker, waardoor het winstpercentage toeneemt.
 • Gerelateerde inhoud: Dit heeft een directe relatie met het type advertenties dat wordt weergegeven. Als uw inhoud over auto’s gaat, wordt uw site bezocht door iedereen die met auto’s te maken heeft, en iets logisch is dat de advertentie hem geen keukengerei laat zien, maar gerelateerd is aan auto’s. naar de wereld van auto’s, misschien een product, accessoire, motoroliën, die de kans vergroten om grotere winsten te behalen.
 • Analyse en evaluatie: Door met veel soorten advertenties te experimenteren, kunt u een uitgebreide vergelijking maken tussen de formaten die u hoge winsten hebben opgeleverd en welke formule meer klikken heeft opgeleverd. Op deze manier krijgt u een duidelijker en uitgebreider beeld.
 • Advertentieblokkers: Veel browsers ondersteunen de functie voor het blokkeren van advertenties, en daarom wordt de inhoud van uw site zonder advertenties weergegeven. Er zijn veel tools die de lezer kunnen waarschuwen om ze te annuleren, anders wordt de pagina niet aan hem weergegeven. Een stap als deze wordt enigszins overwogen vetgedrukt omdat het het bouncepercentage zal beïnvloeden. Als u erop staat, raden we u aan het een tijdje uit te proberen en de resultaten te vergelijken.
 • Houd rekening met nieuwe updates: Dit punt wordt door velen verwaarloosd, omdat bedrijven van tijd tot tijd een reeks nieuwe updates en enkele wijzigingen in de gebruiksvoorwaarden uitbrengen. U, als eigenaar van een online bedrijf, moet op de hoogte zijn van deze ontwikkelingen die actueel plaatsvinden.
 • Als AMP is ingeschakeld: Als u van deze functie wilt profiteren om de snelheid van uw site op mobiele apparaten te verhogen, probeer dan op de juiste manier AdSense-advertenties met AMP toe te voegen.
Sitecompatibiliteit met verschillende apparaten
Een van de voorwaarden die niet mag worden verwaarloosd, is de compatibiliteit van de sitepagina’s met verschillende slimme apparaten.

Het kiezen van de juiste formaten is belangrijk voor uw site, maar wat belangrijker is, is om ze één voor één uit te proberen om te weten welke het meest consistent en meest winstgevend is. Het is goed om elk formaat op de juiste plaats te gebruiken, aangezien mobiele advertenties op de desktop klein kunnen lijken, terwijl grote advertenties op kleine formaten een slechte gebruikerservaring kunnen opleveren.

Dit is zonder te vergeten nogmaals de nadruk te leggen op het vermijden van sluwe en onethische methoden, omdat het platform hier uw manipulatie gemakkelijk kan detecteren en dit ertoe kan leiden dat uw naam permanent wordt uitgesloten van het bezit van een AdSense-account. Wees altijd op de hoogte van de veranderingen en zelfs de wetten die het platform elke keer uitvaardigt, en zo bouw je een positieve relatie op met Google.

Previous post
Wat is WordPress? Waarom is het beter voor contentbeheer (WordPress 2024) 2024
Next post
Beste winstgevende producten in e-commerce (hoog rendement) 2024