Deutschland

De 7 krachtigste logo-ontwerpsites met kunstmatige intelligentie (Logo AI) 2024

Toen jij en ik onlangs bedrijfsmodellen zagen, zoals logo’s, enz., waren we verbaasd over de vindingrijkheid en creativiteit van hun ontwerpers. Met de komst van kunstmatige intelligentie is dit concept dramatisch veranderd. Zelfs de ontwerpers van deze professionele modellen zijn zich bewust geworden van de kracht van deze vreselijke ontwikkeling en erkennen zelfs dat dit nog maar het begin is en dat de toekomst nog veel verder reikt.

In deze gids zullen we samen de beste sites voor logo-ontwerp met kunstmatige intelligentie ontdekken, waarmee u onderscheidende logo’s kunt maken die de kracht van uw merk weerspiegelen.

Zoals we weten ligt de professionaliteit van een logo in hoe eenvoudig en ongecompliceerd het is, omdat het de basisboodschap van uw merk en wat het te bieden heeft moeiteloos moet overbrengen. De websites die ik met u zal delen, richten zich in hun ontwerpen op het integreren van eenvoud, terwijl de identiteit en waarde van het merk duidelijk behouden blijven.

opmerking: Zorg ervoor dat elke site waarmee u wilt werken gratis commercieel hergebruik van deze logo’s toestaat; sommige staan ​​dit toe en voor vele is deelname aan het betaalde abonnement vereist.

Read:Israel: Andrea Kiewel flüchtete in Tel Aviv in den Schutzraum

Het begin is met de krachtigste site voor het gratis maken van logo’s met kunstmatige intelligentie. Niet alleen logo’s, maar elke afbeelding, ongeacht de complexiteit ervan. Deze tool kan ze maken vanaf slechts een prompt.

De Bing Creator-tool is gebaseerd op de nieuwste versie van het DALL-E-model, dat momenteel bekend staat als een sterke concurrent van het Midjourney-model, omdat de resultaten die het oplevert nauw aansluiten bij de werkelijkheid met de tekst die u invoegt, en wat er interessant aan is is de nauwkeurigheid van de details waarop u zich concentreert, en het werk. Wat een professionele ontwerper vroeger uren tot weken kostte, kan nu in slechts enkele seconden worden gegenereerd met deze AI-logo-ontwerpsites.

Maar ondanks deze prestaties op hoog niveau vertonen deze modellen enkele tekortkomingen, vooral als het gaat om het schrijven van teksten in de afbeelding zelf. Bing Image Creator demonstreert echter de snelle vooruitgang op het gebied van kunstmatige intelligentie voor tekst-naar-beeldconversie met zijn vermogen om in slechts enkele seconden eindeloze afbeeldingen te maken.

De tweede optie is een van de eenvoudigste AI-ontwerpsites, die ondanks zijn eenvoud indruk op u zal maken met zijn professionele resultaten. Interactie met de site is heel eenvoudig. Begin vanaf de startpagina, waar u niet wordt gevraagd een account aan te maken. Schrijf uw merknaam en klik vervolgens op ‘Aan de slag’.

Read:Fränkische Kliniken berichten von steigenden Corona-Fällen
Lookai-logo ontwerp

In de volgende stap wordt u aangemoedigd trefwoorden te maken die verband houden met uw interessegebied. Daarna kunt u op het platform onderscheidende ontwerpen kiezen voor verschillende merklogo’s. Uit deze opties kunt u ontwerpen kiezen die passen bij het idee dat u wilt verwezenlijken.

De volgende stap bestaat uit het kiezen van de belangrijkste kleuren die passen bij uw logo en website. Vervolgens moet u de categorie kiezen waartoe uw site behoort, en het systeem zal een verscheidenheid aan symbolen en pictogrammen voorstellen. Het leuke is dat je het voor jou geschikte logo kunt kiezen en er verdere wijzigingen in kunt aanbrengen, zowel qua kleuren als qua schrijfstijl, en het zelfs vanaf het begin kunt herschikken als je dat wilt.

Deze tool staat geen gratis hergebruik van de logo’s toe, maar biedt een zeer redelijke optie voor een eenmalige betaling van $ 20. Voel je vrij om verschillende ontwerpen uit te proberen en deze naar wens aan te passen. Als je tevreden bent met de resultaten, kun je je abonneren. Gezien de kwaliteit en tijd die u bespaart, is deze vergoeding zeer minimaal.

Het is een van de modellen van OpenAI en richt zich sterk op het produceren van afbeeldingen op basis van teksten die specifiek het gewenste idee beschrijven, en elke keer zal het je verbazen met resultaten van de grootst mogelijke creativiteit en professionaliteit, vooral de aandacht voor de kleinste details. Hij heeft ook een uitgebreide training gevolgd, waarbij hij enorme gegevens verwerkte, waaronder honderden miljoenen afbeeldingen en teksten op internet.

Read:Het verschil tussen een webwinkel en een website (belangrijke verschillen) 2024
kies het logo van dalle
Met slechts één opdracht krijgen we een professioneel logo-ontwerp voor een winkel die mountainbikes verkoopt, en dit verschijnt aan de zijkant van de afbeelding, zoals je kunt zien.

Uiteraard zullen we deze geweldige mogelijkheden benutten om logo’s te genereren die ons merk in het beste licht benadrukken. Het kan echter nodig zijn om van uw idee een creatief meesterwerk te maken, verschillende fases te doorlopen. We hebben het inderdaad uitgebreid uitgelegd in een eerdere handleiding over het ontwerpen van een logo met kunstmatige intelligentie. Deze handleiding is verdeeld in vier opeenvolgende stappen, inclusief belangrijke technieken om de beste kwaliteit voor uw ontwerp te krijgen.

Het bijzondere aan deze methode is dat deze gratis is en dat de verkregen resultaten zonder problemen commercieel kunnen worden hergebruikt. Daarom raden we u aan deze stappen te verkennen en uit te proberen voor uw eigen ontwerpbehoeften.

Een andere optie die wordt ondersteund door kunstmatige intelligentie en professionele resultaten oplevert, en het omgaan met het platform is heel eenvoudig, beginnend bij de georganiseerde gebruikersinterface tot de methode voor het ontwerpen van het logo op basis van tekstuele instructies (Prompt).

Ideogram ai-logo alnakib

Het unieke aan deze site is dat je de vrijheid hebt om met één klik op de knop nieuwe logo’s opnieuw te genereren (remix). Herhaal dit proces meerdere keren totdat je tevreden bent. Het is helaas niet toegestaan ​​om ze opnieuw te gebruiken voor commercieel gebruik, maar het blijft een goede optie voor persoonlijk gebruik of zelfs om ideeën voor uw merk te inspireren.

Abonnement op de site verloopt via een Gmail-account. Ofwel rechtstreeks vanuit de hoofdinterface en u kunt een tijdje wachten totdat uw lidmaatschap is geaccepteerd, of u kunt het rechtstreeks organiseren via deze uitnodigingslink.

Probeer nauwkeurig te zijn bij het formuleren van aanwijzingen door de kleinste details te vermelden. Dit zal enorm helpen bij het genereren van resultaten die veel dichter bij het ontwerp liggen dat u in gedachten heeft.

De volgende tool op onze lijst wordt betaald ($39 eenmalige betaling) en we kunnen de prestaties ervan beoordelen, net als tool #2 op onze lijst. Geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een snelle oplossing die toch professioneel resultaat oplevert.

logomaster ai

Daarom vinden we dat het platform kant-en-klare sjablonen biedt die u een startpunt bieden waarop u ideeën voor uw merk kunt bouwen zonder tijd te verspillen. Het geeft u ook de mogelijkheid om de kenmerken te kiezen die u in uw websitelogo wilt opnemen. Het leuke is dat je het logo in verschillende formaten kunt downloaden, zoals PNG, PDF en SVG, waardoor de kwaliteit niet verloren gaat als de logopixels worden vergroot.

Kortom, het is een op kunstmatige intelligentie gebaseerde tool die diverse aanpassingen biedt om logo’s te maken met minimale inspanning maar met een hoge ontwerpvaardigheid. Probeer het gratis voordat u voor het betaalde abonnement kiest.

Deze tool is een van de productsuites van Wix, die wordt beschouwd als een van de krachtigste contentmanagementplatforms. Als een slimme zet van zijn kant, en om de gebruiker zich te laten identificeren met zijn platform, ontdekken we dat het alle tools biedt die hij nodig heeft op één plek, inclusief een tool voor het ontwerpen van een logo met kunstmatige intelligentie.

Wix-logomaker

Vergeleken met eerdere tools vinden we de mogelijkheden ervan zeer bescheiden. Toen we ze snel probeerden, zagen we niet de creativiteit die ons vroeger verbaasde door het gebruik van de geweldige mogelijkheden van kunstmatige intelligentie. Het is echter het proberen waard, vooral omdat het een grote vrijheid biedt bij het aanpassen van uw logo, of het nu gaat om het wijzigen van kleuren, lettertypen, de mogelijkheid om uw logo naar SVG-formaat te uploaden en meer.

Nog een suggestie die het gemakkelijker maakt om een ​​onderscheidend logo voor uw bedrijfsidentiteit te krijgen. Ofwel abonneer je je op het betaalde abonnement om de professionele ontwerpen te gebruiken die je maar wilt, anders heb je de vrijheid om veel ontwerpen uit te proberen en je te laten inspireren door ideeën om ze op een andere tool te ontwikkelen.

logoai-website

Het bijzondere is dat de site het u niet moeilijk maakt, rechtstreeks vanuit de gebruikersinterface, en door op “Laten we een logo maken” te klikken, wordt u rechtstreeks naar de pagina geleid waar u uw logo kunt ontwerpen, en hoeft u zich niet te registreren een account. Om de zaken nog eenvoudiger te maken, vindt u het proces opgedeeld in complementaire stappen, beginnend bij het invoeren van de merknaam, het kiezen van een onderscheidend pictogram, vervolgens het kiezen van het juiste kleurenpalet voor uw site en vervolgens het selecteren van enkele ontwerpen totdat er een idee nodig is waarop om het logo te bouwen dat u verwacht.

Ontwerp het logo van de Al-Naqeeb-website met behulp van kunstmatige intelligentie.

Dit waren slechts enkele van de tools die gespecialiseerd zijn in het maken van een logo met kunstmatige intelligentie, en er zijn zeker andere alternatieven. Van de opties die we eerder hebben besproken, raden we de nummer één tool op onze lijst aan, omdat deze de meest geïntegreerde is en vertrouwt op het krachtigste model dat momenteel beschikbaar is voor het maken van afbeeldingen met kunstmatige intelligentie, totdat er een andere tool verschijnt die ons verbaast met zijn sterke prestaties.

Helaas wordt de Arabische taal nog niet sterk ondersteund in deze tools, maar we verwachten dat deze een belangrijke rol zal spelen naarmate dit vakgebied zich verder ontwikkelt. We ervaren nu nog maar het begin, en de toekomst kan aanzienlijk verschillen van wat hij nu is .

Previous post
Waarom elke marketeer Google Tag Manager 2024 nodig heeft 2024
Next post
Gratis logo-ontwerp met kunstmatige intelligentie (AI-ondersteunde creativiteit) 2024