Deutschland

Het krachtigste ChatGPT-alternatief (9 professionele ChatGPT-alternatieven) 2024

Er wordt veel gesproken over de problemen en uitdagingen waarmee OpenAi de laatste tijd wordt geconfronteerd. Aan de ene kant hebben veel bedrijven rechtszaken tegen hen aangespannen, en tegelijkertijd worden ze geconfronteerd met financiële problemen om hun systemen te trainen voor geavanceerdere versies, wat we nog steeds zien in het gebrek aan updates van hun systemen om toegang te krijgen tot de nieuwste versies. informatie.

Zonder de moeilijkheden te vergeten waarmee sommige mensen worden geconfronteerd bij het gebruik van dit systeem, vanwege het verbod in sommige landen. Tussen dit en dat in lijkt het zoeken naar een alternatief en het zich daaraan aanpassen een verstandige stap om de voorbereiding op mogelijke noodsituaties te garanderen. Dit is precies wat we in de volgende regels met u zullen delen.

Hoewel de ontwikkeling van het Claude-model nog maar een paar maanden bezig is, wordt de nieuwste update als een zeer hoog niveau beschouwd.

Het begin zal zijn met de sterkste concurrent van de GPT-chat op dit moment, vooral de laatste update (Claude 2) uitgevoerd door de ontwikkelaars van deze chat, die al veel concepten heeft veranderd, inclusief het gedetailleerd omgaan met de codes, waar we merk dat zijn eerste concurrent tevreden is met alleen de basisproducten.

Read:Zentralrat der Juden hält Deutschland weiterhin für »sicher«

Een van de sterke punten van de site is dat deze is getraind op de nieuwste gegevens, waardoor u nieuwe en bijgewerkte resultaten krijgt, in tegenstelling tot GPT-chat, die uitsluitend afhankelijk is van gegevens voor het jaar 2021. Bovendien kunt u met Cloud 2 5 bestanden tegelijk uploaden (Chat heeft er ook 4 geüpload). Het leuke is dat het vele formaten accepteert, zoals PDF, CSV, tekst, enz. Deze bestanden kunnen worden geanalyseerd en gebaseerd op hun gegevens zal het u van dienst zijn. U wilt bijvoorbeeld de belangrijkste punten samenvatten, vragen indienen, en het zal u van dienst zijn. Hij antwoordt op basis van de inhoud, zet het om in een videoscript en wat er maar in u opkomt.

Hoewel we ontdekken dat ChatGPT tot 6.000 woorden kan analyseren, bereikt de nieuwe concurrent 75.000 woorden, wat u goed van pas zal komen bij het analyseren van boeken vanaf de eerste poging. Je krijgt dit allemaal gratis, in tegenstelling tot GPT Chat, dat je $ 20 per maand kost met de betaalde versie waarvan we de inhoud vergelijken met Cloud 2, terwijl er een gratis versie is van GPT Chat 3.5.

Desondanks vinden we de mogelijkheden beperkt in vergelijking met zijn eerste concurrent, omdat het niet de mogelijkheid biedt om afbeeldingen te uploaden of een enorme database in één keer te analyseren, maar het is in de meeste zaken superieur aan versie 3.5 en aan versie 4 in moderne informatie.

Read:Beste winstgevende producten in e-commerce (hoog rendement) 2024

Tot nu toe is het alleen beschikbaar als proefversie voor inwoners van de Verenigde Staten en Groot-Brittannië, en misschien zal het in de komende korte periode wereldwijd worden verspreid, om getuige te zijn van de geboorte van een van de krachtigste sites voor kunstmatige intelligentie.

Google Bard voor kunstmatige intelligentie.
Een alternatief voor GPT-chat van Google

Vóór de verschijning van Claude 2 werd Google Cool gezien als de nummer 1 concurrent van chatbots, en misschien is het slechts een kwestie van tijd voordat het zijn kaars uitdooft. Desondanks heeft dit nieuwe Google-product alle verwachtingen getrotseerd. beantwoordt uw vragen briljant en geeft u zeer overtuigende antwoorden, maar de gebruiker van GPT-chat zal zeker het verschil tussen beide merken, vooral in de stijl en hoe u op uw vraag moet reageren.

Bard blijft echter een van de krachtigste opties waarop u kunt vertrouwen voor het stellen van uw AI-vragen. Wat het het meest onderscheidt, is de toegang tot de nieuwste informatie, aangezien het over de krachtigste zoekmachine ter wereld beschikt. Zonder te vergeten dat het toegang ondersteunt tot afbeeldingen die u op het moment van schrijven van deze regels niet op GPT zult vinden.

Het belangrijkste van alles is dat je bij Google Bard een Gmail-account nodig hebt en dat je deze gratis kunt gebruiken, in tegenstelling tot GPT, dat in sommige landen nog niet beschikbaar is. Bovendien kan Bard de inhoud van elke pagina rechtstreeks vanaf de link lezen, in tegenstelling tot zijn concurrent, die de pagina niet zal crawlen, maar het in de link genoemde trefwoord zal analyseren en op basis daarvan antwoorden zal geven.

Read:Söder: Scholz soll FDP und Grüne feuern! Union steht bereit | Politik

Google Bard zal u de bronnen verstrekken waarop het heeft vertrouwd bij het formuleren van zijn antwoorden om de geloofwaardigheid van die sites te verifiëren, terwijl de chat zijn antwoorden rechtstreeks heeft verstrekt en u hem moet vragen naar de bronnen waarop hij zich heeft gebaseerd om deze aan u te kunnen verstrekken .

Kunstmatige intelligentie met behulp van spraakgesprekken.
Met Pi Ai kunt u gesprekken voeren die dicht bij de realiteit liggen en zeer professioneel zijn.

Misschien is het niet het beste alternatief, maar ik wil dat je een speciaal soort chat met kunstmatige intelligentie ervaart. In feite is het niet zomaar een chat, maar een live dialoog waarin uw vragen schriftelijk of mondeling worden beantwoord.

Het interessante eraan is dat de dialoog bijna realistisch zal zijn, alsof een echte persoon vreselijk met je aan het praten is en met je communiceert. Je zult een verschil merken in de toon van je stem als je vragen stelt en je ergens over afvraagt, een ritme in de reacties en andere subtiele details die ervoor zorgen dat u een echte dynamische dialoog beleeft die een gevoel creëert tussen vertrouwdheid en comfort.

Tot nu toe wordt het reageren in het Arabisch niet sterk ondersteund, maar u kunt al uw vragen in het Arabisch stellen en deze normaal en snel in het Engels beantwoorden. U kunt het direct vanaf de startpagina proberen zonder dat u een nieuw account hoeft aan te maken, en u kunt zich ook gratis registreren.

Charachter Ai-website
Karakter Ai is uitgerust met commando’s waarmee u gemakkelijker precies kunt krijgen wat u wilt.

Het bijzondere aan de volgende site is de veelzijdige gebruikersinterface. Hier wordt u voorgesteld om deel te nemen aan een discussie in de stijl van een van de beroemde persoonlijkheden, zoals de president van de Verenigde Staten van Amerika, Elon Musk, en vele andere beroemde persoonlijkheden, terwijl hij hun persoonlijkheid aanneemt en u antwoordt in de dezelfde stijl.

Deze site is multitaskend, omdat de suggestie wordt gewekt dat hij je kan helpen bij het leren van een nieuwe taal, het schrijven van een verhaal, het plannen van een reis, het opdoen van inspiratie voor creatieve ideeën en nog veel meer dingen die je zult ontdekken als je hem uitprobeert. de startpagina en zonder dat u een account hoeft te registreren.

5- LLaMa

Lama-website
Llama is Meta’s nieuwste AI-chat.

Zonder enig lawaai te veroorzaken heeft Meta, het bedrijf dat eigenaar is van Facebook, zich ook krachtig op het terrein van de kunstmatige intelligentie begeven, met de laatste update (Llama 2) van zijn open source product. Eerlijk gezegd is er een aanzienlijk verschil in de manier waarop hij met informatie omgaat en documenten samenvat.

Om deze versie te proberen, moet u het model downloaden. Er is een snellere manier, aangezien er velen zijn die het al hebben gedownload en je het op hun eigen servers laten gebruiken, zoals labs.perplexity.ai, of via de volgende link: perplexity.ai, die het Arabisch optimaal ondersteunt taal. Het leuke aan Lama 2 is dat hij zijn antwoorden ondersteunt met foto’s en je ook de bronnen geeft waaruit hij zijn antwoorden heeft geselecteerd.

We raden u aan het model te downloaden en het zelf uit te proberen, omdat u op sommige servers veel taalfouten en inconsistenties in de formulering van zinnen zult opmerken. Maar vergeet niet dat deze hulpmiddelen voor kunstmatige intelligentie zich nog in de beginfase bevinden, en dat er in de loop van de tijd veel dingen zullen veranderen en dat er veel krachtigere dingen kunnen worden ontwikkeld dan wat we nu hebben.

6-Bing

Bing-website voor livechat met kunstmatige intelligentie.
De Bing-engine is gebaseerd op het nieuwste model ontwikkeld door ChatGPT.

De snelste manier waarop u de nieuwste versie van GBT Chat kunt gebruiken, is de Bing-zoekmachine. Zoals iedereen weet is Microsoft een partnerschap aangegaan met OpenAi, zodat sommige van zijn producten nu kunstmatige intelligentie ondersteunen, met name de Bing-engine en zijn persoonlijke browser, Microsoft Edge. Als u problemen ondervindt bij het uitproberen van GPT, kunt u het indirect op uw pc of als applicatie op uw smartphone gebruiken.

U kunt direct de chatpagina openen en uw opdrachten doorgeven aan de chat, die één voor één worden beantwoord. Zoals we al zeiden, ondersteunt het de nieuwste versie van GPT-chat, dus als je snellere en recentere antwoorden wilt krijgen, is de Bing-chatengine een zeer praktische optie. Maar het wordt niet als een echt alternatief beschouwd als je je wilt verdiepen in geavanceerde functies, zoals het installeren van add-ons, het uploaden van PDF-bestanden, en ook het opdrachtveld zal beperkt zijn tot 2000 tekens. afbeeldingen en zoek direct met spraakopdrachten.

Bing Ai Chat-website
De Bing Ai Chat-website kan rechtstreeks vanuit de browser worden gebruikt of als applicatie naar een smartphone worden gedownload.

Om de kunstmatige intelligentie van de Bing-engine te gebruiken, vertrouwt u gewoon op de Microsoft Edge-browser en zorgt u ervoor dat u de nieuwste versie heeft. Voer de Bing-engine in en lijn deze uit met het chatveld, en deze wordt direct voor u geopend. Download via uw mobiele telefoon de Bing-applicatie rechtstreeks en zonder dat u een account hoeft te registreren, kunt u deze gebruiken.

Jasper-website
Jasper is gespecialiseerd in het maken van exclusieve vakartikelen.

Deze keer stellen wij een wat geavanceerdere optie voor. Met de tool Jasper kun je met kunstmatige intelligentie hoogwaardige artikelen bewerken, maar ook chatten en je vragen stellen, maar ook reclameteksten op een zuivere manier formuleren. marketingstijl.

Deze tool is niet voor iedereen geschikt, maar voor degenen die inhoud van hoge kwaliteit voor hun site moeten bewerken, zal het een zeer krachtige optie zijn, maar voor normaal gebruik raden wij u aan onze andere opties te volgen.

ChatPDF-website
Afhankelijk van de locatie van ChatPDF kunt u uw bestanden samenvatten en de headers van de taak zo snel mogelijk extraheren.

De volgende site heeft een eenvoudige interface en de prestaties zullen zeker indruk op u maken. Het is in principe ontworpen om uw PDF-bestanden te analyseren, terwijl u ze uploadt vanaf uw bureaublad, en het zal de taak op zich nemen om ze te analyseren met behulp van kunstmatige intelligentie, ze samen te vatten, naar een specifiek punt te zoeken en nog veel meer.

Achter de schermen ontdekken we echter dat hij vertrouwt op het standaard GPT-chatsysteem om zaken af ​​te handelen, en zelfs de manier waarop hij u aanspreekt is hetzelfde. Dit is heel eenvoudig, doordat het gekoppeld is aan een GPT API en het resultaat een eigen chat is die je kunt trainen met jouw gegevens. Maar wat voor u als gebruiker belangrijk is, is het gebruik van kunstmatige intelligentie in uw service, en dit wordt als een acceptabel alternatief beschouwd dat we aanbevelen.

Quora Poe-app
Quora Poe is de dichtstbijzijnde tegenhanger van ChatGPT.

Wie van ons heeft nog nooit van Quora gehoord, de site die gespecialiseerd is in het stellen van vragen en het ontvangen van antwoorden van mensen met voorkennis of ervaring ermee. Als je het een beetje opmerkt, zul je merken dat dit vakgebied het eerste is dat wordt getroffen door de revolutie op het gebied van kunstmatige intelligentie, omdat het opereert met dezelfde filosofie, maar op een nieuwere en snellere manier.

Dit vormt een bedreiging voor het Quora-platform: het kan zich aanpassen of verdwijnen. Het eerste product waarmee het inbrak in de kunstmatige intelligentie was via de officiële Quora Poe-applicatie, waarvan het aantal downloads op het Android-platform op het moment van schrijven van deze regels meer dan 1 miljoen bedroeg.

De applicatie is heel eenvoudig en vraagt ​​je geen moeilijke dingen. Download hem gewoon op je smartphone. Hij is beschikbaar in alle applicatiestores. Meld je direct aan via e-mail en hij is klaar voor gebruik. Het werkt volgens hetzelfde idee als GPT-chat, ondersteunt ook de Arabische taal en reageert snel op uw vragen.

OpenAi lanceerde ook zijn officiële applicatie ChatGPT App voor smartphones, deze is nu direct vanaf je kleine scherm te gebruiken en dus overal klaar voor gebruik.

De wijze van gegevensverzameling is belangrijk in de Privacybeleidsovereenkomst.
U moet het type gegevens dat u wilt verzamelen bekendmaken, en dit moet worden gedaan via de pagina met het privacybeleid.

We kunnen het er over eens zijn: tot op dit moment is er geen concurrent die de mogelijkheden van ChatGPT heeft overtroffen. Sinds de eerste lancering is het extreem hoge prestaties blijven leveren, laat staan ​​de nieuwste versie ervan waarmee je je gegevens kunt uploaden en bestuderen bestanden, zonder de uitzonderlijke stijl van formuleren en professionaliteit te vergeten in het analyseren van informatie en de reactie daarop, en in het op ongeëvenaarde wijze uitvoeren van orders.

Maar de grote uitdaging voor OpenAi is of het zijn voorsprong kan behouden? Dit is te midden van de problemen waarmee het de laatste tijd te kampen heeft. Aan de andere kant zien we nieuwe namen opkomen en sterk genomineerd worden om hogere niveaus te bereiken, vooral omdat er in grotere mate druk wordt uitgeoefend op de GBT-chat, die getuige is van concurrentie tussen veel bedrijven, met name de gigantische Google.

Uiteindelijk is het voor u en mij als begunstigden nuttig om over veel andere alternatieven te beschikken, en naarmate de concurrentie heviger wordt, zal dit op zijn beurt de kwaliteit verhogen en de kosten verlagen. Vertel me in de reacties welke tool jij persoonlijk gebruikt en zie je het echt als een alternatief voor GPT-chat?

Previous post
Uw uitgebreide gids voor gastpost (Gastpost 2024) 2024
Next post
Uitleg van de Linktree-website voor een professionele identiteit op internet (de kunst van het organiseren van links) 2024