Deutschland

Hoe u een groep of openbaar kanaal voor chat in Viber maakt 2024

Heb je iets te delen met je vrienden en familie? Het creëren van een Viber-groep of -kanaal is de perfecte manier om te socialiseren en relaties op te bouwen met de mensen die het dichtst bij je staan. Met een reeks functies die een platform bieden voor creatieve communicatie, kan het creëren van een Viber-groep of openbaar chatkanaal snel en eenvoudig zijn. Of u nu een lichte grap wilt maken, nuttig advies wilt krijgen van gelijkgestemde individuen of grote media-evenementen wilt organiseren – het is allemaal mogelijk in een zeer veilige omgeving. Lees dit artikel en leer vandaag nog hoe u uw eigen Viber-groep of -kanaal kunt maken!

In dit artikel gaan we dieper in op hoe je snel een Viber-groep kunt maken en de verschillende functies ervan kunt gebruiken om beter te communiceren tussen teamleden, fans en supporters!

Voordelen van Viber-groepen

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van Viber-groepen voor persoonlijke en professionele communicatie. Ten eerste maken Viber-groepen het gemakkelijker om in contact te blijven met vrienden, familie en collega’s. Groepsleden kunnen in realtime berichten, foto’s en video’s delen, waardoor een gevoel van nabijheid en directheid ontstaat. Groepsleden kunnen dat ook Voer spraak- en video-oproepenwat vooral handig is voor bedrijven die op afstand moeten vergaderen.

Read:Parteispenden: Korruptionsverdacht bei Kölner CDU

Viber-groepen bieden ook verschillende functies die uw berichtenervaring verbeteren. Leden kunnen met emoji’s op berichten reageren, waardoor het gemakkelijker wordt om complexe emoties en reacties over te brengen. Viber biedt ook end-to-end-codering, wat betekent dat berichten die binnen een groep worden verzonden, veilig zijn en beschermd tegen inmenging van buitenaf. Gebruikers kunnen hun groepen ook personaliseren door een unieke groepsnaam te kiezen en een groepsfoto te kiezen die het doel of de persoonlijkheid van de groep vertegenwoordigt.

Ten slotte zijn Viber Crops een geweldige manier om georganiseerd te blijven en gesprekken te volgen. Binnen de groep kunnen gebruikers eenvoudig door eerdere berichten scrollen en zoeken naar specifieke informatie of onderwerpen. Dit is vooral handig voor bedrijven die belangrijke gesprekken of beslissingen binnen de groep moeten volgen.

Zie ook: Hoe u de Viber-gesprekken van iemand anders vanaf uw telefoon kunt bespioneren

Over het algemeen bieden Viber-groepen een handige en kosteneffectieve manier om in contact te blijven met anderen. Met zijn gebruiksvriendelijke interface, geavanceerde functies en robuuste beveiligingsmaatregelen is Viber snel uitgegroeid tot een van de populairste apps voor groepsberichten die momenteel beschikbaar zijn.

Read:Wetterdienst warnt vor starken Gewittern in der Region – Diese Landkreise sind betroffen

Beperkingen van Viber-groepen

Hier zijn enkele beperkingen van Viber-groepen:

 • Beperkt aantal leden: Viber-groepen kunnen maximaal bestaan Slechts 250 leden, wat voor sommige grotere organisaties of gemeenschappen misschien niet voldoende is. Deze limiet kan ook problemen veroorzaken bij het beheren van de groep en het volgen van de activiteit van alle leden.
 • Gebrek aan regelgevingsinstrumenten: Viber-groepen bieden niet veel organisatietools zoals subgroepen, tags of sorteeropties. Dit kan het moeilijk maken om specifieke onderwerpen of gesprekken binnen de groep bij te houden.
 • Geen moderatiecontroles: Viber-groepen bieden niet veel moderatiecontroles, zoals een manier om te beperken wie nieuwe leden kan uitnodigen of wie leden kan verwijderen. Dit kan leiden tot problemen met spam of ongewenste leden die lid worden van de groep.
 • Beperkte aanpassingsmogelijkheden: Viber Groups bieden niet veel aanpassingsmogelijkheden, zoals de mogelijkheid om de groepsnaam te wijzigen of een groepsbeschrijving toe te voegen. Dit kan het moeilijk maken om belangrijke informatie over de groep aan nieuwe leden over te brengen.
 • Beperkte mogelijkheden voor het delen van bestanden: Hoewel Viber het delen van bestanden binnen groepen toestaat, zijn er beperkingen aan de soorten bestanden die kunnen worden gedeeld, evenals aan de limieten voor de bestandsgrootte. Dit kan het moeilijk maken om grote bestanden of bepaalde typen bestanden te delen.

Hoewel Viber-groepen een nuttig hulpmiddel kunnen zijn voor communicatie en samenwerking, hebben ze over het algemeen een aantal beperkingen waarmee organisaties en gemeenschappen rekening moeten houden bij de beslissing om ze al dan niet te gebruiken.

Read:A400M mit Passagieren aus Israel in Deutschland gelandet

Verschil tussen groep/kanaal/community in Viber

Viber-groep Het is een besloten groep gebruikers die gemeenschappelijke interesses of doelen delen. Een groep vrienden, collega’s of familieleden kan bijvoorbeeld een groep maken om nieuws, foto’s en video’s met elkaar te delen.

Aan de andere kant, Viber-gemeenschap Het is een openbare bijeenkomst van gebruikers die interesses delen, maar elkaar niet noodzakelijkerwijs kennen. Er kunnen communities worden gecreëerd rond verschillende onderwerpen, zoals sport, muziek of eten, en iedereen kan zich daarbij aansluiten. In communities kunnen gebruikers informatie delen, deelnemen aan discussies en in contact komen met gelijkgestemde mensen.

Eindelijk , Viber-kanaal Het is een eenrichtingscommunicatiemiddel dat door bedrijven, organisaties en merken wordt gebruikt om berichten naar hun volgers te sturen. Kanalen kunnen openbaar of privé zijn en gebruikers kunnen zich erbij aansluiten om updates over promoties, nieuws en andere relevante informatie te ontvangen.

Het is belangrijk op te merken dat, hoewel ze alle drie een aantal basisfuncties delen, ze verschillen qua functionaliteit en beoogd gebruik. Groepen zijn perfect voor privécommunicatie, communities zijn ideaal voor het opbouwen van verbindingen met vreemden, en kanalen zijn perfect voor het uitzenden van informatie naar een groot publiek.

Waarom we Viber-groepen gebruiken

Viber-groepen bieden veel voordelen waardoor ze een ideaal socialisatie- en netwerkhulpmiddel zijn. Groepsleden kunnen in realtime communiceren, waardoor directe reacties en tijdige updates mogelijk zijn. Deze functie is vooral handig voor bedrijven en organisaties die snel bijgewerkte informatie moeten delen met werknemers of teamleden.

Bovendien kunnen Viber-groepen maximaal 250 leden hebben, waardoor het mogelijk is grotere aantallen mensen op één platform samen te brengen. Dit betekent dat bedrijven, universiteiten, religieuze organisaties en vele andere groepen Viber-groepen kunnen gebruiken om met hun leden te communiceren, ongeacht de afstand of locatie.

Een ander voordeel van Viber-groepen is dat ze een ruimte bieden waar leden bestanden, video’s en foto’s kunnen delen. Deze functie is vooral handig bij het organiseren van evenementen of wanneer leden moeten samenwerken aan een project. Bovendien stellen Viber Groups leden in staat audio- en videoberichten te verzenden, waardoor communicatie eenvoudiger en handiger wordt.

Bovendien bieden Viber-groepen een hoog niveau van beveiliging en privacy. De app maakt gebruik van end-to-end-codering, die de vertrouwelijkheid beschermt van alle berichten die tussen groepsleden worden verzonden.

Over het algemeen zijn Viber Groups een krachtig hulpmiddel voor het verbeteren van sociale communicatie, netwerken en samenwerking. Met realtime communicatiefuncties, grote lidmaatschapscapaciteit, eenvoudig delen van bestanden en verbeterde beveiliging.

Hoe u een Viber-groep maakt

Het maken van een Viber-groep is een bekend proces voor u als u in het verleden groepen in andere chat-apps heeft gemaakt.

 1. Klik op het chatballonpictogram.
 2. bevind zich Nieuwe groep of chat.
 3. Selecteer de mensen die u wilt uitnodigen voor uw groep.
 4. Klik op de volgende pijl.
 5. Je groepsnaam.
 6. Klik op het vinkje.
Stappen om een ​​Viber-groep te maken
Stappen om een ​​Viber-groep te maken

U kunt beginnen met chatten met groepsleden in uw nieuw gemaakte groep.

Hoe mensen uit te nodigen voor een Viber-groep

Nu we onze groep hebben gemaakt, is het tijd om deze te vullen met leden. Hier leest u wat u moet doen om uw contacten uit te nodigen.

 1. Druk op de menuknop.
 2. bevind zich Voeg deelnemers toe.
 3. Selecteer de contacten die u aan de groep wilt toevoegen of selecteer Groepslink delen om de deel-URL op te halen.
 4. Klik op het vinkje.
Nodig mensen uit voor een Viber-groep

De contacten die u selecteert, worden toegevoegd aan uw Viber-groep. Als u in plaats daarvan de optie Groepslink delen gebruikt, stuurt u de gegenereerde link naar de mensen die u voor uw groep wilt uitnodigen.

Voeg beheerders toe aan de groep

Het aanwijzen van een groepslid als beheerder is een snel en eenvoudig proces, maar kies verstandig bij het verlenen van dit toegangsniveau.

 1. Klik op de groepsnaam.
 2. Selecteer het contact dat u als beheerder wilt aanwijzen.
 3. bevind zich Voeg toe als beheerder.
Beheerders toevoegen aan een Viber-groep

Gewoon; De volgende stap omvat het verwijderen van specifieke beheerders in uw Viber-groep.

Verwijder een beheerder in een Viber-groep

Het is verstandig om eventuele voormalige collega’s uit een groep te verwijderen om onbedoeld gebruik van de beheerdersrol te voorkomen.

 1. Klik op de groepsnaam.
 2. Selecteer de beheerder die u wilt verwijderen.
 3. Selecteer Verwijderen als beheerder.
Verwijder Viber-groepbeheerders

Ten slotte bespreken we hoe u chatinhoud kunt wissen of een groep kunt verwijderen.

Wis de chatinhoud of verlaat en verwijder de groep

Als uw Viber-groep is gemaakt voor een tijdelijk evenement dat is afgelopen, volgt u deze stappen om de groep of de inhoud ervan te verwijderen.

 1. Klik op de groepsnaam.
 2. Klik Duidelijke chatinhoud Om de chatgeschiedenis van de groep te wissen of Verlaten en verwijderen Om de chatgroep te verlaten en te verwijderen.
 3. Klik op Wissen of Verlaten en verwijderen in het pop-upmenu om uw beslissing te bevestigen.

Nu u over de informatie beschikt die nodig is om een ​​Viber-groep te runnen, kunnen we de zaken afronden.

Conclusie

Met Viber Groups kunnen bedrijven gemakkelijker en efficiënter in contact blijven met hun klanten. Door te profiteren van deze moderne vorm van communicatie kunnen bedrijven de klantenservice verbeteren en betere klantrelaties opbouwen. Om nog maar te zwijgen: combo’s zijn ook een geweldige manier om de teamefficiëntie en het moreel te vergroten.

Al met al is het creëren van een Viber-cluster een uitstekende kans voor zowel bestaande als nieuwe bedrijven. Bovendien, nu we de voordelen van het gebruik van Viber Business Groups hebben ontdekt, zou u zich bevoegd en uitgerust moeten voelen om vandaag nog uw eigen bedrijfsgroep op de app te creëren! Het zal niet alleen het volgen van klantgesprekken veel eenvoudiger maken, maar het zal ook de samenwerking tussen teams veel soepeler maken.

Als je kijkt naar alle voordelen die Viber-groepen individuen en bedrijven bieden, is het uiteindelijk logisch om deze krachtige troeven aan je arsenaal toe te voegen. Dus ga je gang: begin nu met het creëren van de Viber-groep voor jouw bedrijf.

Hier zijn enkele zorgvuldig geselecteerde artikelen die u hierna kunt lezen:

Previous post
Veilig hypertext-overdrachtsprotocol 2024
Next post
De beste winkel-apps in Saoedi-Arabië (vertrouwde winkels) 2024