Deutschland

Hoe u eenvoudig professionele tabellen kunt toevoegen in WordPress (tips en stappen) 2024

Tabellen dragen effectief bij aan het eenvoudiger en verteerbaar maken van de inhoud van uw pagina’s, omdat ze er leven in blazen door deze op een betere manier leesbaar te maken, zonder het opvallende uiterlijk te vergeten, waar de aandacht direct naar wordt getrokken.

Met een snelle blik herkent de gebruiker de essentie van de pagina en vergelijkt hij de meest opvallende aspecten ervan duidelijk. Daarom bent u er voor die bezoeker die geen tijd heeft om een ​​volledig artikel te lezen erin geslaagd hem voor een langere periode te behouden, en hier slaat u twee vliegen in één klap, door een professionele gebruikerservaring te bieden en de betrokkenheid te verhogen Omdat de bezoeker na binnenkomst niet meteen weggaat, maar eerder drie is geworden, wat de inhoud van die pagina van hoge kwaliteit maakt, heeft Google een sterke voorkeur voor dynamische, rijke media-inhoud.

In deze vereenvoudigde handleiding zullen we proberen de eenvoudigste manieren te volgen om tabellen in WordPress te maken zonder met HTML-codes te maken te hebben. Het leuke is dat het zeer professioneel zal zijn en zal bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van uw artikel.

Waarom moeten tabellen worden toegevoegd aan de inhoud?

Dit type inhoudsmedia draagt ​​aanzienlijk bij aan het verhogen van de kwaliteit van de inhoud van uw pagina’s, en het is een van de vele voordelen die u zult behalen door de belangrijkste punten van de inhoud samen te vatten in de vorm van gecoördineerde tabellen:

Read:Angriff auf Israel: Politik fordert deutliche Antworten auf Hamas-Unterstützung in Berlin
 1. Tabellen zijn een populaire manier voor de lezer, omdat het verbruik van informatie daarin wordt vereenvoudigd. Het maakt ook een uitgebreide vergelijking van kritische punten mogelijk en geeft op een beknopte manier een alomvattend perspectief.
 2. Wanneer de concurrentie om hoog te scoren in de eerste zoekresultaten hevig is, zul je merken dat iedereen zijn best doet om de beste inhoud te maken en de interne SEO te verbeteren. Maar velen negeren complexe inhoudsmedia zoals tabellen en grafieken. Het is natuurlijk een maas in de wet die u in uw voordeel kunt gebruiken om uw ranking te verbeteren.
 3. Een van de kenmerken van inhoud van hoge kwaliteit is dat deze op een doordachte manier is opgemaakt in termen van titels, en dat indien nodig gebruik wordt gemaakt van alle beschikbare middelen zoals afbeeldingen, infographics, inclusief video, en vooral tabellen.
 4. Een slimme manier om de bezoeker langer vast te houden.Wie niet genoeg tijd heeft om alle paginagegevens te bekijken, krijgt de belangrijkste punten op een spannende manier gerangschikt die alles voor hem op één plek samenvat.
 5. Tabellen zijn een van de krachtigste soorten inhoudsmedia, en het is een functie waar Google de voorkeur aan geeft, omdat het de lezer een professionele ervaring biedt en tevreden is met het resultaat dat hem door de zoekmachine wordt voorgesteld.

Manieren om tabellen toe te voegen

Hieronder staan ​​de twee populairste manieren om tabellen op uw websitepagina’s te gebruiken

Read:Hamas-Terroristen verhöhnen deutsches Opfer Shani Louk mit SMS ihres Freundes

1- Afhankelijk van de WordPress-editor (de snelste manier)

Meestal draaien onze aanbevelingen voor iedereen die een professionele website wil ontwerpen rond WordPress. Deze voorkeur is te danken aan de hoge mogelijkheden en het bezit van de krachtigste teksteditor, waarmee u complexe taken zeer soepel kunt uitvoeren, en omdat het geïntegreerd is met het ontwikkelde bloksysteem, zal dit het besturingsproces verder vereenvoudigen dan ooit tevoren. .

Ga gewoon naar de plaats waar u de tafel wilt hebben. Het +-symbool verschijnt voor u. Zodra u erop klikt, verschijnt er een venster met veel opties. Wat ons interesseert zijn de tafels. Zo niet in de lijst verschijnen, zoek ze gewoon via de zoekbalk daar.

Vul vervolgens de velden in met de rijen en kolommen die u nodig heeft in de tabel, zodat u ze later kunt wijzigen.

Kolommen en rijen toevoegen aan een tabel in WordPress

Kijk eens naar het zijmenu, waarmee u het uiterlijk van de tabel kunt bepalen, bijvoorbeeld door de bovenste cellen een opvallende en opvallende kleur te geven, de achtergrondkleur van de tabel te wijzigen of er een omlijning van te maken, de afmetingen te bepalen en afmetingen, enz.

Als u een nieuwe rij of kolom wilt toevoegen, gaat u gewoon naar het juiste vak en klikt u op het tabelvak dat bij de bewegende balk wordt geleverd. U kunt dan eenvoudig veel dingen toevoegen of verwijderen wat overbodig is.

Read:Wenn Antisemitismus ins Klassenzimmer dringt

Gebruik altijd de geanimeerde balk die u bij elk blok vergezelt, omdat u hiermee de vorm en richting van de tekst kunt wijzigen, een link kunt toevoegen, de locatie ervan kunt wijzigen, enzovoort.

De Gutenberg-editor wordt beschouwd als de gemakkelijkste en eenvoudigste manier om een ​​tabel toe te voegen in WordPress, maar het is niet de beste manier, dus we zullen de beste manier met u delen in het volgende punt.

2- Afhankelijk van toevoegingen (meer professionele ontwerpen)

De volgende methode wordt ook als snel en ongecompliceerd beschouwd en de resultaten zullen professioneler zijn dan de vorige. Hier wordt de taak toevertrouwd aan een van de componenten die gespecialiseerd zijn in het maken van zeer professionele tabellen en grafieken, met grote vrijheid in maatwerk.

De sterkste optie waar we persoonlijk op vertrouwen op de Al-Naqeeb-website is de Ninja Tables-add-on, die gespecialiseerd is in het maken van responsieve tabellen, met veel kant-en-klare sjablonen beschikbaar. De mogelijkheden zijn niet beperkt tot het maken van professionele tabellen, maar ook tot grafieken, proportionele cirkels en vele kant-en-klare sjablonen waarin u eenvoudig uw gegevens kunt wijzigen.

ninjatables officieel

Dit onderdeel is zowel gratis als betaald, maar de prestaties zijn zeer professioneel als het gaat om het maken van tabellen die op verschillende schermformaten schitteren. Hiermee kunt u een onbeperkt aantal tabellen ontwerpen en deze in uw pagina’s invoegen via een kleine code die u precies op de gewenste plek plakt.

De eerste stap is het installeren van de Ninja Tables-component uit de WordPress-plug-inbibliotheek en deze activeren zodat deze in de zijbalk van het hoofdmenu verschijnt.

Ninja Tables WordPress-dashboard

Direct daarna bent u klaar om uw eerste ontwerp te maken door op de knop “Tabel toevoegen” te klikken. Er verschijnt een venster voor u met algemene informatie zoals de naam van de tafel en een beschrijving waarin u uitleg geeft welke gegevens in de tabel worden opgenomen, aangezien deze alleen voor u zichtbaar zijn.

ninjatafels maken een nieuwe tafel

Klik op de optie “Kolom toevoegen” zodat u de hoofdvelden aan de kolommen kunt toevoegen. Het wordt ook aanbevolen om de sleutel in het Engels te schrijven, en het is geen probleem om de naam van het veld in elke gewenste taal te schrijven, aangezien in de onderstaande afbeelding.

Kolom toevoegen aan ninjatabellen

U kunt de rest van de tabelgegevens invullen door op het vakje “Gegevens toevoegen” te klikken. Om te zien hoe de tabel eruit ziet, klikt u bovenaan op “Voorbeeld”.

voeg gegevenstabellen toe ninja

Om tijd te besparen en in recordtijd professionele ontwerpen te maken, kunt u bladeren door de bibliotheek met kant-en-klare sjablonen die door de tool worden geleverd. Kies wat bij u past en pas de gegevens aan zoals bij u past.

Bltbettlt

U kunt afbeeldingen in de tabel toevoegen, evenals knoppen met een passend ontwerp. Dit zijn allemaal functies die we u aanraden te gebruiken om onderscheidende resultaten te verkrijgen. Dit is een van de ontwerpen die we in korte tijd hebben gerealiseerd.

ninjatafels voorbeeld van tabelvergelijking

Natuurlijk zijn er nog andere opties waarop u kunt vertrouwen om een ​​tabel met een professioneel ontwerp te maken, waaronder de bekende TablePress-add-on, wpDataTables, evenals WP Table Builder, Visualizer en anderen. en strekt zich uit tot het maken van andere modellen, zoals relatieve cirkels, grafieken en kolommen. Maar de meeste bieden een gratis abonnement dat voldoende kan zijn om tabellen met geweldige ontwerpen voor uw websitepagina’s te ontwerpen.

Waar tabellen gebruiken?

tabellen gebruikt

We dwingen u niet om dit soort media op alle pagina’s van uw site te gebruiken, omdat het toevoegen ervan soms niet nodig is en tot een verslechtering van de gebruikerservaring kan leiden. Maar zodra u ziet dat het gebruik ervan gepast is, kunt u het gewoon opnemen. Hier zijn enkele inhoudstypen waar tabellen goed bij passen:

 • Vergelijk Producten: Het is niet mogelijk om over meer dan één product te praten en geen tabel te maken met een samenvatting van prijzen, kenmerken en andere specificaties en deze aan het eind af te sluiten met een knop om te kopen, wat de lezer zal helpen bij het nemen van snelle beslissingen.
 • Prijzen en pakketten: Als u diensten of een reeks abonnementen aanbiedt die geschikt zijn voor verschillende segmenten, heeft u alleen een tabel nodig waarin u uw verschillende prijzen weergeeft en de functies waarvan uw klant kan profiteren.
 • Rapporten: Als de inhoud die u probeert weer te geven de neiging heeft een beetje academisch te zijn, zullen deze tabellen dit zeer sterk ondersteunen, door belangrijke details weer te geven en deze over een specifieke periode te vergelijken.
 • Statistische gegevens: Het verdient de voorkeur om de vorm aan te nemen van staven en zelfs relatieve cirkels, maar in sommige gevallen zou een tabel beter zijn om ze te bevatten.

Fouten die u moet vermijden bij het gebruik van tabellen

Het gebruik van tabellen in de inhoud van uw site wordt beschouwd als een van de winnende stukken waar we soms gebruik van maken om de competitie te winnen, maar het onjuist gebruiken ervan kan een directe reden zijn om ons te belemmeren om aan de top te komen. moet vermijden:

 1. Zorg ervoor dat het compatibel is met verschillende apparaatformaten, vooral kleine schermen. De meeste professionele tools bieden meer dan één weergavemethode, zodat deze tabellen perfect verschijnen bij de grootte van het scherm in de handen van de lezer en de positie die hij inneemt.
 2. Wees niet lui bij het testen van de prestaties van de pagina op smartphoneschermen. Soms reageert de tabel die u gebruikt niet, waardoor de schermbreedte op de telefoon groter kan worden. Dit wordt volgens Google als inconsistent beschouwd, wat zal leiden tot een directe reden zijn om uw nieuwe sitepagina’s niet te indexeren.
 3. Overspoel het niet met te veel informatie. Neem pentips en probeer het zo veel mogelijk samen te vatten, zodat u alleen de belangrijkste details deelt, omdat overvolle inhoud de lezer zal afschrikken.
 4. De koppen en kolommen zijn de meest prominente cellen in de tabel. Probeer ze te formuleren met duidelijke koppen en een opvallende kleur en vermijd dubbelzinnigheid.
 5. Afstemming is erg belangrijk. Gebruik een helder lettertype dat prettig is voor het oog en vermijd het gebruik van veel kleuren. Het is goed dat de opvallende titels in een wat opvallend lettertype staan.

Kortom, tabellen zijn een van de stukjes inhoud die u niet wilt verwaarlozen, omdat ze de schoonheid van uw pagina zullen vergroten en er kwaliteit aan zullen toevoegen, omdat ze een inhoudsidee op een beknopte manier bespreken. Het mooie is dat het proces om het te maken een van de gemakkelijkst mogelijke is geworden, omdat de WordPress-editor wordt beschouwd als de snelste manier om dit te doen, of afhankelijk is van een van de kant-en-klare sjablonen die door gespecialiseerde partijen zijn ontwikkeld.

Previous post
Het verschil tussen Google Analytics en Search Console (Search Console versus Analytics) 2024
Next post
Categorieën en tags in WordPress (de fijnere details van SEO) 2024