Deutschland

Leer meer over de beste kunstmatige intelligentie-websites in 2024 (de toekomst van het web) 2024

Niemand ontkent dat de webruimte voortdurend evolueert, maar de door AI aangedreven groei voltrekt zich met een ongekende snelheid. Wat we momenteel zien in termen van de uitzonderlijke prestaties van deze tools, is slechts de eerste seconde op dit gebied.

Als we het van de positieve kant bekijken, is het niet om met ons te concurreren of onze rollen over te nemen, maar het werkt als een ongelooflijk hulpmiddel om de productiviteit te verhogen, en hieronder zal ik met u de top 10 van sites voor kunstmatige intelligentie delen die ervoor zullen zorgen uw leven gemakkelijker.

Onze eerste nominatie zal in de eerste plaats worden toegewezen aan makers van inhoud, het segment dat veel belang hecht aan het produceren van materiaal van hoge kwaliteit, en dus aan blogeigenaren die niet genoeg tijd hebben om artikelen te bewerken en zich te concentreren op het formuleren ervan met de juiste zinnen. over kunstmatige intelligentie biedt deze tool u op de eenvoudigste manier exclusieve en unieke inhoud.

Omdat ze gespecialiseerd is in het vanaf het begin schrijven van lange, professionele artikelen, zal ze zeker uitblinken in het maken van de berichten die je nodig hebt om je sociale media-accounts actief te houden. Het is ook handig voor het genereren van overtuigende marketingzinnen, en zelfs e-commerceprofessionals zullen uw favoriete hulpmiddel zijn bij het maken van nauwkeurige beschrijvingen voor de honderden producten die u aanbiedt.

Read:Deutschland stoppt Zahlungen an palästinensische Gebiete

Deze tool is niet gratis, maar het is echt elke cent waard die ervoor wordt betaald, en jij, als eigenaar van een online website, kunt het beschouwen als een investering in je blog die zich blijft richten op een groter publiek, en die je site ook actief houdt. en biedt voortdurend inhoud.

2- ChatGPT

Officiële SatGPT-website
Het geheim van het benutten van de volledige kracht van ChatGPT is het beheersen van de syntaxis van wat bekend staat als een Prompt.

Het is een van de bekendste sites voor kunstmatige intelligentie van de huidige periode. Je bent misschien hetzelfde idee tegengekomen zoals het werkt, maar geloof me, de prestaties hier zijn uitzonderlijk en op een zeer geavanceerd niveau.

Het werkt met het livechatsysteem dat we gewend zijn op WhatsApp en elders, waar je daar je vragen stelt, en deze worden direct beantwoord met snelle, nauwkeurige en overtuigende antwoorden, waardoor korte en snellere oplossingen mogelijk zijn. Het mooie is dat elke gestelde vraag neerkomt op het trainen van de mogelijkheden van het systeem van de site, waardoor de prestaties voortdurend zullen verbeteren.

Zodat u goed begrijpt wat ik bedoel, raad ik u ten zeerste aan om een ​​gratis account op het platform aan te maken en de krachtige respons en directe respons te ervaren waarmee u uw chatsysteem naar een ander niveau kunt tillen.

Read:Pro-Palästina-Demo darf in Frankfurt stattfinden – Jüdische Gemeinde entsetzt

Ter informatie: het gratis account wordt als beperkt beschouwd in termen van de informatie die het bevat, aangezien het gebaseerd is op gegevens die tot het jaar 2021 op internet zijn verspreid. Als alternatief kunt u voor het betaalde account kiezen en de gegeven antwoorden zullen bij de laatste informatie gepubliceerd.

Dit is onze lijst met de beste ChatGPT-alternatieven die gratis en op hoog niveau presteren. We raden je aan ze uit te proberen om een ​​idee te krijgen van de verschrikkelijke ontwikkeling die op dit gebied plaatsvindt.

Beschrijf de startpagina

Het lijkt erop dat dit veld al op hogere niveaus begint te spelen, hoewel dit nog maar het begin is. Via de Descript-website kun je elke geschreven tekst omzetten in een audiobestand, en hier is alles natuurlijk.

Maar wat ongebruikelijk is, is elke gewenste toon. De site dwingt u bijvoorbeeld om uw stem gedurende 10 minuten op te nemen, waarin u op natuurlijke wijze over een onderwerp spreekt, en die opname vervolgens te uploaden. Het doel is om uw stemtoon te identificeren en deze te oefenen, aangezien dit proces 24 uur duurt. , en dan kun je elke tekst transformeren met je persoonlijke toon, en dat is waar. Het wordt als heel verbazingwekkend beschouwd.

Read:Landratsposten in Dahme-Spreewald: AfD- und parteiloser Kandidat gehen in die Stichwahl
halverwege de reis

Stel je met mij een persoon voor die jarenlange ervaring heeft op het gebied van design, goed op de hoogte is van de geheimen ervan, kleuren zorgvuldig kan kiezen en gewapend is met de krachtigste apparaten en eersteklas ontwerptools. Het zal hem waarschijnlijk minstens een week kosten om dat idee in je hoofd om te zetten in een professioneel werk dat voor je wordt belichaamd.

Maar met deze website zijn de gegevens volledig veranderd. Jij bent de simpele persoon die niet eens de basisprincipes van ontwerp kent. Misschien is één regel genoeg om uit te drukken wat er in je hoofd omgaat, en binnen enkele seconden heb je dat ontwerp en andere suggesties die uw ontwerp beter kunnen maken dan waar u persoonlijk aan dacht, en u heeft de mogelijkheid om meer opdrachten in te dienen om dat resultaat precies af te stemmen op wat u wilt.

De site biedt een gratis abonnement waarvan u kunt profiteren om professionele ontwerpen te maken, maar u moet een account aanmaken op het Discord-platform en dan wordt u georganiseerd in de chat om de formulieren te bewerken volgens de bestellingen.

Als u de afbeeldingen van de Midjourney-website wilt hergebruiken voor commercieel gebruik, moet u zich abonneren op het betaalde abonnement, waarmee u een specifiek aantal per maand krijgt. Wat het gratis account betreft, deze afbeeldingen kunnen niet worden hergebruikt om er winst mee te maken.

chatpdf-startpagina

In navolging van de eerste website, die qua werking afhangt van het tot stand brengen van een gesprek met de klant, vindt u hier elk PDF-bestand waaruit u een nuttige samenvatting wilt halen, of misschien zoekt u naar iets specifieks, het zal zoeken heel snel, met korte antwoorden en op een zeer professionele manier, alsof u omringd bent door een persoon die gespecialiseerd is op dat gebied.

Upload gewoon een PDF-bestand of voeg de link rechtstreeks in en er wordt onmiddellijk een gesprek gestart over de inhoud van dat bestand. Deze site is erg praktisch en zal je als student helpen bij het samenvatten van een specifieke sectie en het direct doornemen ervan, en zelfs onderzoekers zullen veel werk verliezen. Een bestand van 600 pagina’s kan bijvoorbeeld heel moeilijk zijn om je informatie te vinden, maar nu krijg je binnen enkele seconden wat je wilt en in een literaire stijl van hoog niveau.

elflabs-startpagina

Het audioveld had ook zijn aandeel in deze snelle ontwikkeling, aangezien er nogal wat bedrijven concurreren om het gebied van audio-uitspraak op het hoogste niveau te brengen, zodat je elke tekst en elke taal kunt omzetten in gesproken menselijke spraak met verschillende stemmen.

Een van de krachtigste sites die in deze markt investeert is Prime Voice AI, die u gratis kunt uitproberen, rechtstreeks vanaf de startpagina en zonder dat u een account hoeft te registreren. Het biedt ook een reeks tools waarmee u de exacte toon kunt kiezen die u wilt. wil.

YouTube-samenvatting met ChatGPT

In feite is het een add-on die u in de browser installeert en de werking ervan is beperkt tot alleen YouTube. Haar rol is echter erg belangrijk bij het verkrijgen van het script voor die video en het op een zeer professionele manier samenvatten ervan, aangezien ze voor deze taak afhankelijk is van de GBT Chat-website en ze dus iets van hoge kwaliteit krijgt.

Het is erg handig voor lange podcastafleveringen, zodat je er belangrijke punten uit kunt halen, en voor elke andere video waarin je je wilt verdiepen in de details en informatie die erin wordt behandeld. Op het moment dat ik deze regels schrijf, ondersteunt de add-on de Arabische taal niet, maar deze is erg handig voor clips in het Engels.

Kickresume-startpagina

De snelste manier om een ​​CV voor vacatures te maken. U vindt verschillende ontwerpen voor u, kies de sjabloon die u geschikt acht. Het leuke is dat de site u vragen stelt die verband houden met uw vakgebied, en deze coördineert en de inhoud voor hen formuleert. Maar controleer altijd het eindresultaat om uzelf niet in een gênante situatie te brengen.

logo door logomakerr ai

Deze site is zeer onderscheidend, zonder dat u een account hoeft te registreren of zelfs maar kennis hoeft te hebben van ontwerp- en kleurselectie. Binnen een paar seconden kunt u een aantal onderscheidende ontwerpen voor het logo van uw nieuwe site extraheren, of erop vertrouwen om deze te verkrijgen aantrekkelijke ontwerpen om bijvoorbeeld te profiteren van de Teespring-site. Schrijf gewoon uw merknaam, een korte beschrijving en specificeer enkele van de punten die deze u biedt, en uiteindelijk krijgt u onderscheidende logo’s met zeer consistente kleuren.

Om te voorkomen dat je met rechtenproblemen te maken krijgt, is het een goed idee om ervoor te zorgen dat het gratis abonnement op deze kunstmatige-intelligentiesites het mogelijk maakt ze opnieuw te gebruiken voor commercieel gebruik, aangezien sommige vereisen dat je een betaald lidmaatschap hebt.

InVideo-startpagina

Via de drag-and-drop-functie van deze site kunt u de promotionele videoclip voor uw merk professioneel en vanaf de eerste poging ontwerpen, vooral omdat deze veel kant-en-klare sjablonen ondersteunt (meer dan 5.000 sjablonen), wat bespaart je veel tijd. Zoek gewoon naar wat specifiek bij u past en u zult vele professionele opties voor u vinden.

mixo-startpagina

Het lijkt erop dat kunstmatige intelligentie geen enkel vakgebied heeft nagelaten waarop het zijn sporen niet heeft achtergelaten, inclusief het bouwen en ontwerpen van websites. Met deze website zet u met slechts een paar klikken uw ideeën om in een complete website. Geef gewoon een korte uitleg van wat u precies wilt en het zal de taak uitvoeren, terwijl het u veel kant-en-klare sjablonen biedt die u naar wens kunt toevoegen. U hoeft dus niet lang te wachten om het eindresultaat van uw platform te zien, en het zal u ook enorm helpen bij het inspireren van nieuwe ideeën om te integreren.

Als u deze sites regelmatig gebruikt, zult u mogelijk enkele tekortkomingen en fouten opmerken, en dit is normaal, aangezien dit vakgebied zich nog maar in de beginfase bevindt en zich de komende dagen ten goede zal ontwikkelen. Het unieke aan deze materie is dat bij ieder nieuw gesprek of verzoek om een ​​specifiek commando uit te voeren, dit commando voor haar als een training wordt beschouwd, waardoor de kwaliteit van de reacties verbetert en ook het foutenpercentage wordt verlaagd zodat ze worden niet herhaald.

De wijze van gegevensverzameling is belangrijk in de Privacybeleidsovereenkomst.
U moet het type gegevens dat u wilt verzamelen bekendmaken, en dit moet worden gedaan via de pagina met het privacybeleid.

Het vakgebied AI ontwikkelt zich snel en hoewel dit nog maar het begin is, heeft het al niveaus bereikt die we ons nooit hebben gerealiseerd. We verwachten eerder dat dit de volgende doorbraak zal zijn.

Of u nu een online ondernemer, een accountant, een ontwerper, een programmeur, een arts of zelfs een gewone universiteitsstudent bent, u moet zich vanaf nu aan deze verschuiving aanpassen en proberen deze te integreren met uw routinewerk, omdat dit veel tijd zal bekorten. taken voor u uit te voeren en tijd te besparen… Dit zijn allemaal factoren die uw productiviteit ten goede zullen verhogen en nieuwe mogelijkheden voor u openen.

Aanpassen aan deze situatie is geen optie, maar eerder een noodzaak om te overleven en te concurreren op de markt. Je kunt een van de beste eerdere sites voor kunstmatige intelligentie gebruiken. Je zult tenminste een site vinden die aansluit bij je werk en deze plaatst op de voorgrond.

Previous post
Categorieën en tags in WordPress (de fijnere details van SEO) 2024
Next post
De beste platforms voor het maken van websites 2024 (een platform voor elke behoefte) 2024