Fitness

Russland gibt Abhängigkeit von chinesischen Drohnen zu

Russland gibt Abhängigkeit von chinesischen Drohnen zu

Russland hat zugegeben, dass es eine Abhängigkeit von chinesischen Drohnen gibt, die in verschiedenen Bereichen des Landes eingesetzt werden. Diese Erkenntnis wird allgemein als besorgniserregend angesehen, da sie Russland in eine anfällige Position gegenüber China bringen könnte.

Die chinesischen Drohnen werden in Russland in verschiedenen Bereichen eingesetzt, darunter auch in der Landwirtschaft und der Überwachung von Grenzen. Russland hat bisher nicht die Fähigkeit entwickelt, eigene Drohnen herzustellen, und ist daher auf Importe angewiesen. Insbesondere die chinesischen Drohnen haben sich als kostengünstige Option erwiesen, was dazu geführt hat, dass Russland sie in großem Umfang importiert hat.

Die Abhängigkeit von chinesischen Drohnen ist nicht nur aus wirtschaftlicher, sondern auch aus sicherheitstechnischer Sicht besorgniserregend. Da China als Hauptlieferant für diese Drohnen fungiert, besteht die Gefahr, dass Russland anfällig für Cyberangriffe wird. Cyberangriffe können dazu verwendet werden, um die Kontrolle über die Drohnen zu übernehmen oder wichtige Daten abzufangen, was zu schwerwiegenden Sicherheitsrisiken führen kann.

Darüber hinaus besteht die Möglichkeit, dass China seine Drohnen mit Spionagesoftware oder anderen bösartigen Anwendungen ausstattet. Dies könnte dazu führen, dass China Zugang zu vertraulichen Informationen in Russland erhält und somit seine politische und wirtschaftliche Macht über das Land weiter ausbauen kann.

Read:Ermittlungen wegen „mutmaßlicher Vergiftung“ der russischen Journalistin

Die russische Regierung scheint sich der Gefahr bewusst zu sein, die mit der Abhängigkeit von chinesischen Drohnen einhergeht. Letztes Jahr hat die Regierung angekündigt, dass sie Programme starten will, um die Entwicklung und Produktion eigener Drohnen zu fördern. Diese Initiative ist Teil einer breiteren Strategie, die darauf abzielt, die Abhängigkeit von ausländischen Technologien zu verringern und die nationale Sicherheit zu stärken.

Um dieses Ziel zu erreichen, hat Russland mehrere Maßnahmen ergriffen. Zum einen hat das Land Vereinbarungen mit verschiedenen europäischen Unternehmen geschlossen, um gemeinsame Drohnenprojekte durchzuführen. Diese Partnerschaften sollen Russland den Zugang zu moderner Technologie ermöglichen und gleichzeitig die technologische Unabhängigkeit stärken.

Darüber hinaus hat die russische Regierung Investitionen in Start-ups und Forschungsinstitute getätigt, um die Entwicklung eigener Drohnen voranzutreiben. Diese Investitionen sollen die Entwicklung von Technologien unterstützen, die es Russland ermöglichen, konkurrenzfähige und sichere Drohnen herzustellen.

Es bleibt jedoch abzuwarten, wie effektiv diese Maßnahmen sein werden und wie lange es dauern wird, bis Russland seine Abhängigkeit von chinesischen Drohnen tatsächlich verringert. Die Entwicklung und Produktion eigener Drohnen erfordert eine beträchtliche Menge an Ressourcen und Fachwissen, und Russland hat bereits mehrere Jahre in den Rückständen, was die Entwicklung eigener Drohnen betrifft.

Insgesamt ist die Abhängigkeit von chinesischen Drohnen ein ernstzunehmendes Problem für Russland. Es ist wichtig, dass das Land seine Bemühungen zur Entwicklung eigener Drohnen verstärkt und gleichzeitig seine Sicherheit vor potenziellen Bedrohungen durch Cyberangriffe und Spionage erhöht. Nur so kann Russland seine Souveränität und nationale Sicherheit in dieser schnelllebigen und technologiegetriebenen Welt bewahren.

Read:„Die Bodenoffensive beginnt in wenigen Stunden“
 1. Startpagina
 2. Politiek

Teilen

Trotz hoher Verluste: Rusland führt seine Luft- und Artilleriegriffe fort. Moskau gaat verder met Söldnertruppen. Der Oekraïne-Krieg in News-Ticker.

 • Sorge voor Engpässen im Oekraïne-Krieg: Wolodymyr Selenskyj waarschuwt voor Angriffen
 • Rusland Gewenst in de Gefechten: Moskau verliest meer dan 900 soldaten in één tag
 • Degenen die hier werken, verstrekken informatie van internationale media en militaire instanties, van de Russische Kriegsparteien, Oekraïne en hun bondgenoten. Met name de inhoud van het Armeense volk in Oekraïne is zeker niet de moeite waard om te lezen.

Update van 17 oktober 21:52 uur: De Russische minister van Financiën Anton Siluanow heeft een goed inzicht in de Russische economie in China. “Ik ben bij iedereen in de Volksrepubliek China in goede handen”, zei de minister tijdens de bijeenkomst van het Huis van Afgevaardigden van het Russische parlement.

Als antwoord op de Russische Angriffskrieg is Oekraïne afhankelijk van de Westerse sancties tegen Moskou, die aan de andere kant door het Import- en Bouwleger en de strijdkrachten worden opgelost. China heeft in het verleden grote inspanningen geleverd om de Export Sogenannter Dual-Use-Güter nach Russland, die zowel binnenlands als militair bedorven had kunnen zijn, in de gaten te houden. Vanaf september zal het Chinese Ministerie van Handel instructies ontvangen voor de export van langetermijnexporten, die gebruikt zouden kunnen worden voor “niet-gefrituurde producten” in Rusland.

Read:EU-Kommission verwarnt TikTok wegen Fake News zu Israel und Hamas
Een Russische soldaat bereidt zich voor op een FPV-vlucht. © IMAGO/Stanislav Krasilnikov

Voorzichtige modellen zijn geactualiseerd na berichten in Russische en Oekraïense media. Ihre Bedeutung für das Kampfgeschehen schreeuwt als hoch.

Partizanen grifen Russische Militär en

Update van 16 oktober 21:52 uur: Oekraïense partizanen zijn de afgelopen maanden verdreven door Russische soldaten in Marioepol aan te vallen. Meer dan 40 Russische soldaten werden ontvoerd – de slachtoffers van vergiftiging, die eronder leden Kiev Post middelmatig.

Beide jonge slachtoffers werden behandeld met 26 soldaten en 15 in het ziekenhuis. “Dit is de activiteit van partizanen. Het zou mogelijk zijn om een ​​nieuwe rotatie (des personals) en de Orks (die het gedrag van de Russen afwijzen) als idioten te hebben”, aldus een citaat.

Update van 16 oktober 14:22 uur: Rusland beschikt over een inschatting van Britse militaire experts en dankzij de door de Sovjet-Unie verstrekte informatie zullen impopulaire rekruteringspogingen voor de Krieg in Oekraïne worden vermeden. Dit is het resultaat van het bericht van de geheime dienst van het Ministerie van Defensie in Londen tijdens de oorlog in Oekraïne. Allen in de Private Armed Forces, die deel uitmaken van de Deckmantel der Freiwilligen unter frühere Wagner-Söldner in ihren Dienst nehme, hebben een Personalstärke van 7000 Mann, hier is later in de Mitteilung am Montag. Lees meer over het begin van de Russische invasie in februari 2022 in Kämpfe in de gebieden Donezk, Charkiw, Kiew en Loehansk. Het is belangrijk dat u meer privacy en vrijheid heeft, dat het Russische Ministerie van Defensie de reguliere veiligheid blijft verbeteren.

Letland reageert op Oekraïne met sancties tegen Russische burgers

Update van 16 oktober 11.00 uur: Lettland hat in Reaktion auf Russlands Entscheidung, de Einreisemöglichkeiten Oekraïense Staatsbürger einzuschränken, zwei Grenzübergänge vorübergehend geschlossen. Auf Beschluss der Regierung des Baltischen EU- en NAVO-Landes zijn zowel de Kontrollpunkte Pededze als Vientuli bis auf Weiteres Close. “Deze grenzen zijn een groot succes”, zei minister van Binnenlandse Zaken Rihards Kozlovskis in Montag (16 oktober) tijdens de Lettischen Rundfunk. Ze waren allebei gebouwd met betonblokken en betonblokken.

Rusland heeft een lange geschiedenis als staatsburger van het Verenigd Koninkrijk en is nu lid van de Europese Unie, maar er zijn ook twee grensovergangen in Rusland en het bezoek aan het vliegveld in Moskou en het Kontrollpunkt Vientuli. De lettische regie zorgt ervoor dat u zich kunt inleven in de sfeer van uw leven.

Rusland’s Verluste im Ukraine-Krieg: Moskau verliest meer dan 900 soldaten in één keer

Update van 16 oktober 9.40 uur: De Oekraïense generale staf heeft een nieuwe rol in de Russische wens in de Oekraïne-Krieg. 970 Russische soldaten werden gedood in de Gefechten en werden opnieuw gemarteld of verloren. Onbeperkt laswerk is nooit mogelijk. Hier is het overzicht (in Klammern die Verluste vom Vortag):

 • Soldaten: 288.630 (+970 van Vortag)
 • Panzer: 4965 (+17)
 • Gepantserd gevechtsvoertuig: 9385 (+23)
 • Artilleriesystemen: 6910 (+44)
 • Mehrfachraketenwerfer: 814 (+1)
 • Luchtverdedigingssysteem: 547
 • Flugzeuge: 318 (+1)
 • Hubschrauber: 317 (+1)
 • Drohnen: 5280 (+11)
 • Langstrecken-Raketen: 1531
 • Schiffe en Boote: 20
 • U-Boote: 1
 • Voertuig- en tanklading: 9271 (+22)
 • Speciaal voertuig: 981 (+5)
 • Quelle: Oekraïense Generalstab vom 16. Oktober 2023. De Angaben-lassen zijn nicht unabhängig prüfen.

US-Regierung zal Kongress-Blockade deutlich meer geld voor Oekraïne geven

Update van 16 oktober 9.00 uur: De Amerikaanse regering zal geen rekening houden met de feitelijke blokkade van de congressen, maar met meer geld voor militaire actie in Israël en Oekraïne. De National Security Officer Jake Sullivan zei dat hij doordeweeks thuis was in de Verenigde Staten zodat het pakket werd afgeleverd. Het werd “aanzienlijk groter” als de twee miljard dollar, via de bislang-berichten, werd verzonden, zei Sullivan van de CBS-omroeporganisatie. Het pakket is bedoeld om ervoor te zorgen dat uw gemoedsrust goed is en dat Oekraïne zijn “Vrijheid, Soevereiniteit en Territoriale Integriteit” kan behouden. Het was duidelijk dat Israël in de Kampf zonder steun met het ‘terroristische gedrag’ werd geconfronteerd.

Het is onduidelijk aan wie het pakket de komende dagen van het congres afgeleverd zou kunnen zijn. Het Repräsentantenhaus is een intern machtskamp van de Republikaner faktisch handlungsunfähig.

Oekraïne-Krieg: Schwere Angriffe auf Cherson

Kiev – De zuidelijke stad Cherson werd op 15 oktober geboren met Russische jagers en artilleriewapens. De Stadt am Ufer des Dnipro waren ooit nieuwe Explosionen erschüttert, berichtetete der Leiter der regionalen Militärverwaltung, Roman Mrotschko. “Vanwege de kleine problemen die gepaard gaan met elektrische schade en huisschade”, schreef het in een Telegram. Die Angaben konnten nicht unabhängig überprüft werden.

Russische luchthandelaren hebben morgen de infrastructuurinfrastructuur getroffen. Papa ziet dat de zorg met elektriciteit en water voldoende is voor toekomstig gebruik.

Selenskyj waarschuwt voor angst voor Stromversorger in Oekraïne-Krieg

De Oekraïense president Wolodymyr Selenskyj heeft een overzicht van de komende winters voor de nieuwe Russische opvattingen over de energetische infrastructuur van het land. Als toneelstuk zijn er Russische Angriffs in de stad Cherson in het zuiden van het land, waarin de Verlauf am Sonntag die Versorgung mit Strom und Trinkwasser zeitweise ausgefallen war. “We zullen moeten wachten tot we vrij zijn, zodat we in de winter kunnen genieten van onze Russische favorieten”, zei hij in de korte videoboodschap. “Darauf müssen wir vorbereitet sein.”

“Wir haben die Luftvereidigung, zodat iedereen die zich kan versterken, ervoor zorgt dat onder de huidige omstandigheden realistisch is”, zei Selenskyj Hinzu. Dit betekent dat de Oekraïense Führung mit ihren Partners Maßnahmen besprochen, “die noch bisher noch angewandt zijn”. Details van Selenskyj zijn niet van toepassing. Er zijn de noodzakelijke eisen, de energieleveranciers en de hulp, die ook geschikt zijn voor toekomstige behoeften.

De Russische soldaten worden in de winter verwoest met krachtige steun van de energetische infrastructuur van Oekraïne, het land in de knie zal worden vernietigd. Wiederholte Stromausfälle in verschiedenen Landestillen hatten de Bevölkerung schwer unter Druck gesetzt.

Biden: We kunnen Oekraïne en Israël begrijpen

De Amerikaanse president Joe Biden wil zowel Amerika als Oekraïne en de militaire steun van Israël zien. “Wij zijn de Verenigde Staten van Amerika, onze Gottes Willen, de machtigste natie (…) in de geschiedenis van de wereld”, aldus Biden van CBS. De US-Regierung kan zowel in termen van groei als in termen van de kracht van de algemene verdediging van het land zelf worden beschouwd. “Wir haben sterven Möglichkeit, das zu tun. Wir haben eine Verpflichtung“, betonerde hij. “Als we niet weten wat we moeten doen, wat dan?”

De VS zijn sindsdien de oorlog tegen Oekraïne begonnen met 44 miljard dollar (ongeveer 42 miljard euro) en de prijs moet worden opgelost. Het Nieuwe Huis heeft meer middelen voor Oekraïne en het parlement. Door een moment van stilte in herinnering te brengen, is het voor de Republiek niet mogelijk een oplossing te bieden voor het Repräsentantenhaus. Solange ligt in het gesetzgeberische Arbeit auf Eis. (met agentuurmateriaal)

Previous post
Den Grünen reicht’s mit den sinnlosen Härten
Next post
Prinz Christian: Seine Geburtstagsparty endet märchenhaft