Deutschland

Uitleg van de Linktree-website voor een professionele identiteit op internet (de kunst van het organiseren van links) 2024

Met het grote aantal sociale-mediasites is het voor u als influencer of merkeigenaar noodzakelijk om op al deze sites accounts aan te maken, niet alleen om uw aanwezigheid te vergroten, maar ook om de nabootsing van uw digitale identiteit te voorkomen. Het zal echter erg omslachtig zijn om elke link afzonderlijk te delen, en het zal zelfs vervelend worden in de ogen van je volgers.

Hier komt de rol van de Linktree-website, omdat het hoofdidee is om al uw verspreide accounts op één plek onder te brengen, zodat u ze gemakkelijk moeiteloos kunt delen.

Wat is Linktree?

Het is een kant-en-klare landingspagina waarmee u op één plek verschillende links naar uw sociale media-accounts en uw persoonlijke website kunt toevoegen. In plaats van uw accounts individueel te delen, kunt u ze eenvoudig op één pagina ordenen, waarvan de link met het publiek wordt gedeeld.

Waarom zou u een Linktree-website nodig hebben?

linktree-professionals

Ik vergelijk deze site graag met een kleine kaartportemonnee die je in je zak stopt. Alle kaarten worden beschermd op één plek die gemakkelijk te beheren is, dus laten we het een portemonnee noemen voor virtuele links speciaal voor je accounts. Daarom vindt uw publiek dat u eenvoudigweg wil volgen op hun favoriete platform een ​​uitgebreide lijst met opties waaruit zij kunnen kiezen wat zij prettig vinden.

Read:Deutsche Palästinenser-Hilfe steht nach Angriff auf Israel in der Kritik

Net zoals u ervoor zorgt dat uw publiek meerdere bestemmingen kan bereiken, profiteert het gebruik van een Linktree-website van de volgende punten:

  • Sommige sites, zoals Instagram, geven je de mogelijkheid om slechts één link te delen, en hier blijf je in de war: moet ik mijn website, mijn YouTube-kanaal of mijn Twitter-account delen? Met Linktr.ee benut je deze kans, de enige link op Instagram, optimaal.
  • Als het gaat om zoekmachineoptimalisatie, is dit type backlink zeer geschikt voor nieuwe sites, omdat het zal helpen enige autoriteitsmacht over te dragen, aangezien het geen nofollow is, en er ook aan zal bijdragen dat uw site in Google wordt geïndexeerd als deze met succes wordt gecrawld. .
  • De site biedt een functie voor gegevensanalyse, waarmee u een duidelijker beeld krijgt van het bezoekersverkeer dat de site heeft ontvangen en hoe vaak er op uw links is geklikt.
  • Een officieel platform waarop u uw officiële pagina’s kunt delen en op uw hoede kunt zijn voor andere accounts die uw identiteit nabootsen en daar niet worden vermeld.

Dit is trouwens onze Linktree-pagina, en daar vindt u al onze officiële accounts op verschillende sociale-mediasites.

Read:Großaufgebot der Polizei setzt Verbot von Pro-Palästina-Demo in Frankfurt durch | hessenschau.de

Uitleg over de Linktree website en hoe je een professionele pagina maakt

Het ontwerpen van een persoonlijke pagina op de Linktree-website wordt als een van de eenvoudigst mogelijke beschouwd, en hieronder zullen we het verder vereenvoudigen in de vorm van opeenvolgende punten:

1- Hoe te registreren in Link Tree

Het registratieproces is heel eenvoudig: ga gewoon naar de startpagina en kies vervolgens voor ‘Gratis aanmelden’. Er verschijnt een pagina voor u waar u uw e-mailadres invoert en daaronder kiest u een gebruikersnaam, bij voorkeur dezelfde als uw merk.

linktree-aanmelding

Klik op de knop ‘Account aanmaken’ om u naar de volgende pagina te brengen, waar u een geheim nummer kiest. Probeer het een beetje sterk te maken (een combinatie van cijfers, letters en symbolen). Klik op ‘Doorgaan’ om u naar de aangewezen pagina te brengen door uw persoonlijke naam of merk te schrijven en klik vervolgens op ‘Doorgaan’.

Op dezelfde pagina verschijnen meer opties. Kies wat bij uw vakgebied past en klik vervolgens op ‘Doorgaan’.

linkboom over jezelf

Op de volgende pagina wordt u voorgesteld om u te abonneren op het betaalde abonnement, dat u kost vanaf $ 4 per maand, of om voorlopig tevreden te zijn met het gratis abonnement en op ‘Misschien later’ te klikken. zal u bedanken voor uw deelname en u eraan herinneren uw e-mail te activeren. Wij raden u aan deze onmiddellijk te activeren.

Read:„Die Welt dreht sich nicht nur um die Juden“
linktree-plannen

2- Professioneel accountontwerp

Nadat u uw account heeft geactiveerd (wat een noodzakelijke stap is om deze voor het publiek zichtbaar te maken), ontwerpt u uw pagina nu om er professioneler uit te zien en neemt u tegelijkertijd de belangrijkste accounts op die u daar onder de aandacht wilt brengen.

Begin met het kiezen van het uiterlijk. Het gratis abonnement biedt u zeer beperkte opties en u kunt daaruit de kleuren kiezen die u geschikt acht.

linktree-uiterlijk

Op de site kunt u echter enkele eenvoudige aanpassingen maken, zoals het wijzigen van de randen van de knoppen, het plaatsen van schaduwen eronder en het regelen van de lettervorm en de achtergrondkleur van de pagina.

linktree-thema's

Via “Link toevoegen” kunt u alle gewenste pagina’s toevoegen, bijvoorbeeld uw accounts op sociale-mediasites (er is een andere manier om ze beter toe te voegen), of ze alleen toewijzen aan belangrijke pagina’s, zoals uw officiële websitelink. Neem contact met ons op pagina, enz.

Voeg uw links toe aan linktree

Let op: als e-mail niet is geactiveerd, is uw pagina niet zichtbaar voor het publiek!

linktree koppelingen toevoegen

De Linktree-website heeft geavanceerde mogelijkheden, omdat u hiermee een video kunt insluiten, een formulier kunt toevoegen om e-mails van klanten vast te leggen, uw winkel met het platform kunt integreren (maar momenteel alleen Shopify en Spring ondersteunt), uw eigen applicatie rechtstreeks aan uw pagina kunt koppelen, en vele andere platforms, die allemaal kunnen worden bekeken door op “Alles bekijken” te klikken.

linktree alle platforms ondersteund

3- Analyseer uw doelgroepgegevens

Het leuke van de Linktree-website is dat deze een platform biedt om het verkeer op uw pagina te analyseren en te bestuderen om een ​​algemeen idee te krijgen. Hier worden alle bezoeken in het algemeen berekend en aan u gepresenteerd in de vorm van een gedetailleerd rapport, hoeveel klikken elke link ontvangt en het CTR-percentage dat u heeft behaald, maar dit zal zeer beperkt zijn met het gratis abonnement.

linkboomanalyse

Terwijl bij een betaald abonnement het rapport gedetailleerder zal zijn, zodat u kunt weten hoeveel nieuwe abonnees er zijn, hoeveel verkopen uw winkel heeft behaald, diepgaande demografische kenmerken, welke links het grootste aantal klikken genereren, en meer. .

abonneeanalyse linktree

Het is echter niet zo nauwkeurig en uitgebreid als andere tools zoals Google Statistics en Webmaster Analytics. Maar om te beginnen geven de geweldige rapporten u een oppervlakkig overzicht van het publiek dat geïnteresseerd is in uw pagina’s.

Alternatieven voor Linkt.ree

Onder de meest prominente alternatieven die uitstekende opties bieden, raden wij u aan:

1- Persoonlijke landingspagina (beste optie)

Als u het gratis abonnement wilt behouden, zijn de Linktree-website en de alternatieven een geschikte keuze. Als u echter iets professionelers wilt, raden wij u aan hetzelfde idee toe te passen op een persoonlijke website, om de volgende redenen:

  • U heeft de vrijheid om verschillende soorten landingspagina’s te ontwerpen, en elk idee dat u wilt gebruiken zal met u samenwerken, in tegenstelling tot andere platforms, die als closed source worden beschouwd.
  • De voordelen reiken verder dan esthetiek, omdat u hier elke beweging die op uw site plaatsvindt nauwkeurig kunt analyseren, waarbij u kunt vertrouwen op de Search Console en Google Analytics om bezoekers van uw pagina’s te bestuderen en analyseren.
  • De officiële link zal uiterst professioneel zijn, aangezien het hier uw merknaam is, gevolgd door de dot.com-extensie.
  • Dezelfde websitedomeinnaam kan worden gebruikt om een ​​professionele e-mail aan te maken ([email protected])

Het lijdt geen twijfel dat het creëren van websites van dit niveau voor ons vanzelfsprekend is. Wij laten ons werk graag voor ons spreken en nodigen u uit om een ​​kijkje te nemen in ons gerealiseerde werk. Het hoogtepunt van onze diensten is echter onze toewijding om uw pagina zo snel mogelijk geoptimaliseerd te maken voor zoekmachines, en precies ontworpen om bij uw visie te passen.

Bovendien maakt het aanmaken van een e-mail met dezelfde naam als de site deel uit van de service. Ben je klaar om meer te leren? Stel hier gerust al uw vragen.

Dit alles en nog veel meer zal u in staat stellen een meer samenhangende merkervaring te bevorderen, terwijl u verzekerd bent van een professionelere vertegenwoordiging van uw verschillende aangesloten bedrijven.

2- Taplink

tiklink

Een andere optie vergelijkbaar met de Link Tree-website, maar met verschillende accenten. Van eenvoudige pagina’s met uw belangrijkste sociale media-accounts tot het ontwerpen van onderscheidende pagina’s voor uw merk. En nog veel meer, zoals het maken van biopagina’s, een professionele winkelpagina geïntegreerd met een sterbeoordelingsfunctie die het vertrouwen van klanten in uw winkel vergroot. Het kan hen ook motiveren om zich te abonneren op uw mailinglijst en vele andere functies.

Het leuke is dat het veel kant-en-klare professionele sjablonen heeft die het pad kunnen inkorten en er direct mee kunnen beginnen. Gewoon simpele veranderingen zonder dat er veel kennis voor nodig is, en hier heb je een pagina van de grootst mogelijke perfectie.

3- Campingbio

camping

Met hetzelfde idee als de vorige suggesties, waarbij u uw verschillende links op één pagina combineert, behalve dat u bij Camping de mogelijkheid heeft om zelfs met het gratis abonnement een video op te nemen. Het logo, de achtergrondkleur en de linkkleuren kunnen worden gewijzigd en zelfs verkeersanalyses kunnen aan u worden gegeven in de vorm van een eenvoudig rapport.

Kortom, of u nu besluit om voor de Link Tree-website of een van de andere alternatieven te kiezen, ze zullen allemaal profiteren van het consolideren van de verschillende links naar uw accounts op één gemakkelijk toegankelijke plaats. Het mooie is dat u hiermee de look kunt aanpassen die bij uw merk past.

Previous post
Het krachtigste ChatGPT-alternatief (9 professionele ChatGPT-alternatieven) 2024
Next post
Het verschil tussen Google Analytics en Search Console (Search Console versus Analytics) 2024