Deutschland

Vergelijking tussen Shopify en WooCommerce (wat is het beste voor uw winkel?) نايل سات 301

Als u overweegt een online winkel te creëren, heeft u veel opties, en bovenaan de lijst staan ​​Shopify en WooCommerce als de meest aanbevolen kandidaten. Ze bieden allebei krachtige e-commerceoplossingen en hebben veel verschillen in functies.

Hieronder zullen we een uitgebreide vergelijking uitvoeren, waarbij we de voor- en nadelen van elk platform onderzoeken, rekening houdend met de evaluatie van verschillende factoren zoals kosten, ontwerpaanpassing, technische ondersteuning, bescherming en beveiliging en andere belangrijke criteria die ervoor zorgen dat u voor één platform kiest van deze twee opties, niet omdat dit de beste is, maar omdat deze het meest geschikt is voor uw online activiteitenbehoeften.

Wat is het verschil tussen WooCommerce en Shopify?

Shopify is een gemakkelijke en snelle oplossing voor iedereen die een geïntegreerde, professionele winkel wil creëren zonder de noodzaak om externe hosting aan te schaffen. Het zal u ook verlossen van de zorgen over het omgaan met softwarecodes, enz. Terwijl WooCommerce een component is die werkt in in combinatie met WordPress kunt u een zeer professionele winkel creëren die aanpassingen tot maximaal mogelijk maakt. De fijnere details zijn klein, maar vereisen meer technische vaardigheden om deze te beheren. Lees verder om erachter te komen welke van de twee opties het beste bij u past.

Read:Lufthansa-Maschine aus Israel landet in Frankfurt – Kosten für Passagiere bekannt

Vergelijking tussen Shopify en WooCommerce

Hoewel ze hetzelfde doel dienen: het bouwen van een professionele online winkel, verschillen ze enorm qua stijl en op veel andere manieren.

1- Platformtype

Shopify is een alles-in-één geïntegreerd platform, omdat het zijn eigen kant-en-klare hosting, sjablonen en componenten biedt, waardoor het gemakkelijk te gebruiken en te verwerken is.

Aan de andere kant is WooCommerce een component die in WordPress wordt geladen en als ze eenmaal aan elkaar zijn gekoppeld, zullen ze een gevaarlijke dualiteit vormen als het gaat om het creëren van een online winkel, dus hier heb je het over de beste platforms voor contentbeheer. U bent echter verantwoordelijk voor de aanschaf van de hosting, het koppelen ervan aan het domein, het installeren van de template en vervolgens de rest van de componenten. Met andere woorden, u bent verantwoordelijk voor het vanaf nul opbouwen van uw online winkel.

1- Kosten

Shopify biedt een eenvoudig tarief, beginnend bij $ 32 per maand, alleen voor basiszaken, en als je meer functies wilt, moet je je maandelijkse abonnement upgraden. U betaalt ook voor de aanschaf van een specifieke sjabloon, waarvan de prijzen als enigszins hoog worden beschouwd, naast andere kosten met betrekking tot componenten (plug-ins).

Read:Post-Beschäftigte demonstrieren in Berlin gegen Änderung des Post-Gesetzes
Het maandelijkse abonnement op Shopify kost $ 32 voor het basisabonnement. Als u zich voor een jaar abonneert, krijgt u 20% korting, wat neerkomt op $ 24 per maand.

Hoewel WooCommerce volledig gratis is, zul je nog andere extra kosten moeten maken, te beginnen met het kiezen van een van de beste hostingbedrijven om de gegevens van de site op te installeren. Je bent ook verplicht om een ​​van de professionele sjablonen aan te schaffen, en naarmate je winkel groeit, moet je deze uitrusten met enkele WooCommerce-add-ons die het naar een hoger niveau zullen tillen.

Natuurlijk zijn er nog andere kosten, waaronder onderhoud en website-ontwikkeling. Door WooCommerce te gebruiken, mag u de kleinste details van uw winkel wijzigen en alle gewenste functies toevoegen, waarvoor u een programmeur nodig heeft die goed bedreven is in het omgaan met WooCommerce Deze zijn allemaal inbegrepen in de kosten voor het opzetten van een online winkel.

Kortom, Shopify is eenvoudiger en uitgebreider, maar duurder, vooral naarmate je omzet stijgt. Hoewel WooCommerce in het begin zeer aanpasbaar en budgetvriendelijk is, kan het zijn dat je meer gaat kosten als je veel geavanceerde plug-ins nodig hebt.

Read:EU-Abstimmung über Glyphosatverbot: Was sagt die Wissenschaft? – Wissen

3- Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Wat betreft SEO hechten beide systemen belang aan dit aspect, maar WooCommerce blinkt op dit punt aanzienlijk uit, om de volgende redenen:

Het Shopify-platform biedt alle basisfuncties die crawlende robots nodig hebben om uw winkel te herkennen en te indexeren, door sjablonen te bieden die compatibel zijn met verschillende schermformaten, de beschrijving aan te passen en de productlink te structureren (Permalink), enz. Het vereenvoudigt het ook voor de gebruiker in het formulier van velden die hij rechtstreeks invult zonder in de details te duiken.

Hoewel WooCommerce op dit vlak het voordeel heeft, profiteert het in principe van de infrastructuur van het WordPress-platform, die vriendelijk is voor zoekmachines. Omdat het een open source-platform is, kun je bovendien diep in de code duiken en deze manipuleren zoals zoekmachines dat willen.

Optimaliseer het artikel voor zoekmachines met behulp van de Rank Math-tool
De laatste stap voordat u uw artikel publiceert, is controleren of het in zoekmachines naar wens wordt weergegeven.

Niet alleen dat, maar WordPress wordt ondersteund door de grootste bedrijven die gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling van SEO, met name Yoast en Rank Math, die de taak op zich zullen nemen om de site en alle details ervan voor crawlende robots te definiëren. Zonder te vergeten de SEO van afbeeldingen in WordPress te verbeteren, waardoor we ze op de best mogelijke manier kunnen polijsten.

De keuze hier is onbetwistbaar als u zich wilt richten op zoekmachines die u hoogwaardige, geïnteresseerde klanten zullen opleveren En gratisKies hier voor WooCommerce, vooral als je je winkel wilt laten groeien en deze wilt ondersteunen met een groot aantal producten. Je zult niets beters vinden dan WooCommerce in SEO.

Hoewel we Shopify aanbevelen als u van plan bent uw klanten te targeten via gesponsorde advertentiecampagnes, kunt u nog steeds profiteren van de SEO-opties die het biedt, omdat er een type trefwoord is dat zich richt op de zoekintentie voor aankoop en waarmee gemakkelijk kan worden geconcurreerd. vereisen hoge SEO-mogelijkheden.

4- Veiligheid

Het beschermen en veilig houden van de gegevens van uw winkel is iets waar u de hoogste prioriteit aan moet geven. Hier geven beide platforms om dit aspect, maar…

Shopify is een closed source-platform. Ja, u heeft niet de volledige vrijheid om uw winkel aan te passen, maar dit wordt soms als positief beschouwd. Hier moet iedereen die uw gegevens wil hacken eerst het Shopify-platform hacken, tenzij hij uw pc omzeilt, en Als hij daarin slaagt, kunt u hier contact opnemen met de technische ondersteuning en zij zullen actie ondernemen. Shopify gaat zorgvuldig om met de meeste beveiligingsaspecten, waaronder serverbeveiliging, monitoringsoftware en niet te vergeten constante updates van het systeem.

Hoewel WooCommerce op dit punt van je vereist dat je meer moeite doet, moet je je keuze voor betrouwbare hosting verbeteren die deze moeilijke situaties aankan. Als onderdeel van WordPress blijft het kwetsbaar voor hacking, omdat er veel kwetsbaarheden zijn die kunnen worden uitgebuit, te beginnen met het targeten van de zwakste plug-in die je hebt geïnstalleerd (Plug-in), soms vanuit de sitesjabloon. Daarom raden we aan om geen gratis sjablonen te gebruiken. en andere dingen..

Als u besluit voor WooCommerce te gaan, moet u uw beschermings- en beveiligingsvaardigheden ontwikkelen, verschillende veelvoorkomende fouten vermijden en belang hechten aan updates zodra deze worden uitgebracht. Als u het gevoel heeft dat het als een verantwoordelijkheid wordt beschouwd die te veel voor u is, of als uw tijd u misschien niet toestaat om op alle details te letten, kan Shopify de meest geschikte optie zijn.

5- Technische ondersteuning

Het mooie van Shopify is dat het toegewijde technische ondersteuning biedt aan klanten die meestal beschikbaar is, en via verschillende kanalen zoals livechat, e-mailcommunicatie en telefoon. Terwijl het verstrekken van andere educatieve middelen, zoals gidsen en educatieve cursussen. Omdat het als een geïntegreerd platform wordt beschouwd, kunt u bij elk probleem dat u tegenkomt rechtstreeks contact opnemen met het ondersteuningsteam, dat er alles aan zal doen om het op te lossen.

shopify-ondersteuning

Hoewel WooCommerce in dit opzicht als enigszins zwak wordt beschouwd, vermeld ik hier specifiek de directe communicatie met officiële autoriteiten, waardoor u een complexer pad zult volgen om uw problemen op te lossen. Ofwel zoekt u naar oplossingen op YouTube, forums en zoekmachines, wat u wellicht meer moeite en tijd kost, ofwel zoekt u de hulp van een specialist om de taak tegen betaling uit te voeren. Desondanks zul je dankzij zijn grote bekendheid oplossingen vinden voor de meeste van je problemen.

Wat betreft WooCommerce heeft u nog steeds de mogelijkheid om te profiteren van professionele ondersteuning van hoge kwaliteit. Hierbij sluit u een contract af met professionele hosting, met een bedrijf dat domeinen verkoopt, met een partij die de template voor uw winkel heeft ontwikkeld, en ook als u afhankelijk bent van betaalde add-ons die ook ondersteuning bieden, dus mocht je een probleem tegenkomen, neem dan gewoon contact op met wat deze partijen uitkomt en hoogstwaarschijnlijk wordt het opgelost.

6- Maatwerk

Bij het vergelijken van aanpassingsopties tussen Shopify en WooCommerce heeft laatstgenoemde flexibiliteit en controle die tot in de kleinste details reikt.

Shopify is een platform dat erop gericht is dingen voor de gebruiker te vereenvoudigen. Gebaseerd op vooraf ontworpen sjablonen, kun je ze via slepen en neerzetten overal gebruiken waar je maar wilt. U wordt echter nog steeds sterk beperkt als u toegang wilt krijgen tot de broncode.

Hoewel bekend is dat WooCommerce open source is, biedt het je een hoge mate van maatwerk en heb je de vrijheid om toegang te krijgen tot de code vanuit de broncode. Dit is zonder de duizenden componenten met verschillende functies te negeren die kunnen worden geïnstalleerd om een ​​specifieke taak uit te voeren, zoals productfilter-add-ons, Toevoegen aan winkelwagen en meer.

Kortom, als je volledige controle wilt en unieke, op maat gemaakte oplossingen voor je winkel nodig hebt, is WooCommerce een solide keuze. Aan de andere kant, als u de voorkeur geeft aan een gebruiksvriendelijker aanpassingsproces en binnen de grenzen van de beschikbare thema’s en apps wilt werken, is Shopify wellicht de betere keuze.

1- Betalingsgateways

Dit punt wordt ook als een cruciale stap beschouwd en heeft een directe impact op de omzet van uw winkel. Als de klant het moeilijk vindt om voor het product te betalen of als u hem niet de betaalmethode biedt die bij hem past, dan is de kans groot dat u verliest de behaalde verkoop.

WooCommerce biedt grote flexibiliteit bij het kiezen van betalingsgateways, waaronder PayPal, Visa, Stripe en vele anderen. Het maakt ook de integratie mogelijk van zowel traditionele als nieuwere betalingsgateways, wat klanten een naadloze ervaring biedt. Zonder de grote controle te vergeten waarmee u het betalingsproces kunt aanpassen en transactiekosten kunt afhandelen zoals u dat wilt.

WooCommerce-betaalmethoden

Shopify onderschat dit aspect ook niet, te beginnen met zijn uitgebreide betalingsoplossing (Shopify Payments), die dit proces voor de gebruiker vereenvoudigt en ook andere derde partijen ondersteunt, met name PayPal en Stripe. We vinden ook dat het krachtige beveiligingsfuncties biedt die compatibel zijn met PCI DSS, waardoor de klant meer vertrouwen in uw winkel heeft.

Uw keuze moet afhangen van uw specifieke behoeften, klantvoorkeuren en het niveau van controle en maatwerk dat u nodig heeft. WooCommerce biedt meer flexibiliteit, terwijl Shopify een geïntegreerde, gebruiksvriendelijke betalingsoplossing biedt. Houd rekening met eventuele andere extra kosten die verband houden met betalingsgateways van derden.

Welk platform is het beste?

Om het eens te zijn: beide platforms spelen op een hoog niveau en beide worden beschouwd als solide opties voor verschillende soorten e-commerce. Het is juister om te zeggen: “Welke van de twee platforms is het meest geschikt voor mij?” Deze bepaling hangt in de eerste plaats af van uw specifieke zakelijke behoeften en hoe verreikend uw doelstellingen zijn.

Vanuit technisch oogpunt en in termen van cijfers blijkt uit het vergelijken van de mogelijkheden van de twee platforms dat WooCommerce aanzienlijk beter presteert dan Shopify. Dit laatste kan u echter beter van dienst zijn. Hier zijn enkele belangrijke punten die u kunnen helpen bij het kiezen van de optie die bij uw situatie past:

  • Begrijp uw behoeften door uw zakelijke vereisten, factoren zoals winkelgrootte, budget en alles wat verband houdt met uw middellange- en langetermijndoelstellingen duidelijk te definiëren.
  • Vergelijk de opties van elk platform. Shopify biedt bijvoorbeeld een onderscheidende set kant-en-klare sjablonen. Hoewel WooCommerce je toegang geeft tot duizenden ervan, geldt hetzelfde voor plug-ins.
  • Denk na over uw groeiplannen op de lange termijn. Shopify zal u niet in de steek laten, maar WooCommerce is het beste in het beheren van een groot aantal producten met sterke controle.
  • Op het gebied van winkelbeheer biedt Shopify probleemloos gemak, terwijl WooCommerce meer kennis vereist, en tegelijkertijd niet zo ingewikkeld is als je zou denken.
  • Op het gebied van maatwerk biedt Shopify alles wat je nodig hebt om een ​​professionele winkel te creëren, maar WooCommerce biedt meer maatwerk zonder beperkingen.
  • Het budget dat u aan Shopify toewijst, blijft elke maand vast. U vindt het misschien wat hoog terwijl uw winkel nog in de kinderschoenen staat, terwijl WooCommerce de beste kosten biedt voor het begin, en beide andere kosten vereisen in termen van sjablonen en add-ons.
  • De technische ondersteuning van Shopify is veel beter dan die van zijn tegenhanger, aangezien deze zeven dagen per week beschikbaar is.Als u besluit voor WooCommerce te gaan, wees dan bereid om uw problemen zelf op te lossen of de hulp van een specialist in te roepen.
  • Wat betreft zoekmachineoptimalisatie is WooCommerce onbetwist de beste. Houd er rekening mee dat SEO-resultaten op de lange termijn zijn, maar het zal de omzet van uw winkel gratis helpen verhogen.
  • Denk na over de soorten betalingen die u moet accepteren en of u het afrekenproces wilt aanpassen. WooCommerce biedt meer flexibiliteit. Shopify vereenvoudigt het gebruik van geïntegreerde betalingen en zorgt ervoor dat ze sneller kunnen worden ingesteld.

Houd er aan het einde van onze Shopify versus WooCommerce-vergelijking rekening mee dat er geen pasklaar antwoord is. Uw keuze hangt af van uw unieke omstandigheden en prioriteiten. Neem de tijd, doe onderzoek en vergeet niet dat Shopify een gratis proefperiode van 14 dagen biedt. Probeer hiervan te profiteren en neem vervolgens de beslissing die past bij de doelen en mogelijkheden van uw bedrijf.

Previous post
Kim Riekenberg ist Mutter geworden: “Let’s Dance”-Teilnehmerin teilt Fotos
Next post
Is Salla echt een sterke concurrent van Shopify? 2024